Ekstra Bladet

Everton Everton sejler sejler

TV3 SPORT

-

Martínez, men de forstår ikke rigtigt, hvad det er, han vil.

De har set deres klub bruge flere penge end nogen sinde tidligere i sommer, men reelt har Everton vel brugt de mange penge på at stå stille – for at beholde det samme hold som i sidste sæson.

Evertons fans er ikke vant til den type fodbold, som Martínez så gerne vil praktisere, hvor bolden bliver spillet meget på tværs og bagud undervejs.

har alle dage været GOODISON PARK hjemsted for traditione­l engelsk tempofyldt fodbold – ud til backsene og så indlæg til en stor nier – Graeme Sharp, Joe Royle, Andy Gray, Duncan Ferguson.

Og Everton har jo netop en stor nier i Romelu Lukaku, så jeg tror, at mange Everton- fans undrer sig over, at man ikke lægger spillet op efter de kvaliteter, som han har.

Specielt i engelsk fodbold handler det om at finde flere forskellig­e måder at vinde på, og det er en ud-

FOTO: PA fordring, som mange af de unge, moderne managere med stærke idéer om fodboldfil­osofi er nødt til at lære.

Alle kan spille godt, når tingene kører; men hvad gør man, når modstander­ne efterhånde­n finder effektive modtræk – og det gør de altid – i anden sæson?

at have en filosofi, men DET ER FINT Everton er nødt til at blive mere. Jeg så, at en af de engelske aviser rapportere­de i weekenden, at ledelsen var i gang med at bringe en afløser på plads for Roberto Martínez, men den køber jeg overhovede­t ikke.

Roberto Martínez er ikke presset af klubbens ledelse. Man ved godt, hvor man står i engelsk fodbold – og hvad der skal til, for at man som klub kan rykke sig opad.

 ??  ?? Everton- manger Roberto Martínez har store problemer med at få spillerne til præstere i Liverpool- klubben.
Everton- manger Roberto Martínez har store problemer med at få spillerne til præstere i Liverpool- klubben.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark