Ekstra Bladet

Godt nytår, Mourinho

KNUSTE CHELSEA

- GISLE THORSEN

Tottenham 5 Chelsea 3

0-1 Diego Costa ( 18), 1-1 Harry Kane ( 30), 1-2 Eden Hazard ( 35), 2-2 Danny Rose (44), 3-2 Andros Townsend (45/str.), 4-2 Harry Kane ( 52), 5-2 Nacer Chadli ( 78), 5-3 John Terry ( 87). ------------------------------ Christian Eriksen var god, men han var ikke den bedste på White Hart Lane.

Det gjorde dog ikke noget. For den danske landsholds­spiller var på hold med kampens bedste, da Tottenham og Chelsea sparkede 2015 i gang med sæsonens hidtil bedste kamp i Premier League.

Harry Kane fik Chelseas tæskehold Terry, Cahill og Ivanovic til at ligne en flok fyre, der var blevet til nytårsfest­en på pubben et par timer for længe. Den 21- årige angriber gjorde, hvad der passede ham på årets første dag, og fremover skal de vist kalde det gamle stadion i det nordlige London for White Hart Kane ...

To mål, én assist og et fremtvunge­t straffespa­rk stod Harry Kane for i Spurs’ overrasken­de 5- 3- sejr. Chelsea blev bogstaveli­gt talt blæst omkuld af Tottenhams angrebs- hurricane, og selv José Mourinho overgav sig. Chelsea- bossen ga’ sin kollega Mauricio Pochettino et anerkenden­de håndtryk, før kampen overhovede­t var slut. Det plejer at være omvendt ...

– Det viser, hvor gode vi er. At score fem mål mod et af de bedste forsvar i verden viser, at vi finder sammen som hold. Det var en fantastisk sejr, jublede Harry Kane, der har grebet chancen i denne sæson.

At score fem mål mod et af de bedste forsvar i verden viser, at vi finder sammen som hold

Han er gået fra indskifter til publikumsy­ndling på White Hart Lane. Det bliver man, når man er en af klubbens egne, arbejder knaldhårdt og samtidig scorer mål. Kane er oppe på syv sæsontræff­ere og deler topscorerv­ærdigheden med Christian Eriksen og Chadli, der scorede Spurs’ sidste mål i den meriterend­e sejr.

– Jeg nyder bare at spille. Forhåbentl­ig kan jeg fort- sætte sådan, men det vigtigste er, at holdet vinder, sagde Harry Kane.

Chelsea har ført ligaen siden 18. august, men nu må de nøjes med at dele dukseplads­en med Manchester City, der vandt 3- 2 over Sunderland. De to hold har lige mange point og nøjagtig samme målscore. Der er højspændin­g i toppen takket være Harry Kane.

gisle@ eb.dk

 ??  ??
 ?? POLFOTO ?? Nytårsbrag Harry Kane bragede totalt igennem på årets første dag. Her fejrer han Tottenhams fjerde og sit eget andet mål med holdkammer­at Chadli.
POLFOTO Nytårsbrag Harry Kane bragede totalt igennem på årets første dag. Her fejrer han Tottenhams fjerde og sit eget andet mål med holdkammer­at Chadli.
 ?? POLFOTO ?? Christian Eriksen gjorde det også godt og har her styr på Chelseas Nemanja Matic.
POLFOTO Christian Eriksen gjorde det også godt og har her styr på Chelseas Nemanja Matic.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark