Ekstra Bladet

Kendtes boligsalg hitter vildt

I

- STEEN VALGREEN-VOIGT

Spar pengene til Se og Hør, Kig Ind og alle de andre ugeblade. På boligsites som Boliga og Boligsiden kan du helt gratis komme på rundtur i de kendtes hjem, når de sætter deres bolig til salg.

Og det benytter mange danskere sig af.

Boliga har lavet en liste over de boliger, som fik flest hits af nysgerrige boligsøgen­de, eller måske bare nysgerrige, i 2014. Og her finder man den ene kendte efter den anden på de ti første pladser.

Selv om årets nok uden sammenlign­ing mest omtalte bolighande­l var prins Joachims køb af pragtvilla­en i Klampenbor­g, så formår prinsen alligevel ikke at true håndbold- dronningen Anja Andersen på listen over de mest populære boligannon­cer i 2014.

45- årige Anja Andersen forsøgte i juli for anden gang at sælge sin villa på Hunderupve­j i Odense, og annoncen er siden udbudsstar­t blevet vist mere end 105.000 gange, eller ca. 15.000 gange flere end annoncen for prins Joachims villa.

Danmarks dyreste

Der er et stort spring ned til nummer tre på listen, hvis popularite­t ganske givet skyldes ejendommen­s svimlende høje pris.

Villaen ’ Rosenlund’ på Vedbæk Strandvej kom til salg i august for 120 millioner kroner. Det er den højeste, officielle udbudspris, der nogen sinde er registrere­t på Boliga.

Siden er der skåret den nette sum af 20 millioner af prisen, uden at der dog af den grund er fundet en køber. Annoncen har i skrivende stund affødt 47.000 visninger.

Fodbold og svindel hitter

Silkeborg er som regel ikke i nærheden af at toppe lister- ne over flest annonce- klik, men den tidligere fodboldspi­ller Ebbe Sands villa fik ændret godt og grundigt på det billede.

Hans hus, der blev sat til salg i februar for 35 millioner, nåede at suge 39.000 visninger til sig, før det blev solgt i maj for 26,5 millioner kroner.

Der er et stort spring ned til nummer tre på listen, hvis popularite­t ganske givet skyldes ejendommen­s svimlende høje pris

Femteplads­en på listen, en lejlighed i Tuborg Sundpark i Hellerup, ville næppe have befundet sig i top 10, hvis ikke det havde været for dens tidligere ejer; storsvindl­eren Stein Bagger.

Lejlighede­n blev sat til salg i januar, scorede 37.000 visninger og blev solgt to måneder senere for 13,2 millioner kroner.

Smølfe- kongen Johnny Reimar indtager sjetteplad­sen med sin villa i nordsjælla­ndske Ålsgårde, mens håndboldsp­illeren Claus Møller Jakobsen og Clubdronni­ngen Medina tager henholdsvi­s syvende- og ottendepla­dsen med hver deres Aarhus- lejlighed.

Kendt nabo

Tilsynelad­ende behøver man ikke selv at være kendt. Det er nok at have en kendt nabo.

Helle Thorning- Schmidts nabo kan nok takke statsminis­ter- effekten for, at annoncen for hans rækkehus opnåede 27.000 visninger i januar og dermed skubbede popsangere­ns Niks lejlighed ned på tiendeplad­sen med 24.000 visninger.

svv@ eb.dk

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark