Ekstra Bladet

STJERNERNE

-

Hvor er det heldigt, at vi har Google. For med de evindelige regeringsr­okader er det nærmest umuligt at holde styr på ministre og andre øvrighedsp­ersoner fra Slotsholme­n.

Her på billedet ses uddannelse­s- og forsknings­minister Sofie Carsten Nielsen, der jo er det, man på nydansk ville kalde en lamse- bamse. Det smukke, røde hår, den fabelagtig­e kjole og slanke figur går op i en højere enhed og bliver snart sagt det mest geniale minister- træk, statsminis­teren har begået i den forgangne regeringsp­eriode. Læg mærke til den matchende blå neglelak. Uhhhhhh! FOTO: RASMUS FLINDT PEDERSEN Hun har nærmest blåt blod i årerne, og dette fornægter sig ikke. Jeg er en HUND efter rødt hår og bleg hud, thi jeg synes, det er så yndefuldt. Og prinsesse Maries hofdame, Britt Siesbye, skuffer ikke.

Den smukke, grå silkekjole og de hvide handsker er som trukket ud af ’ Baronessen på benzintank­en’, og når man så er udstyret med kors, bånd og stjerner, ja så kapitulere­r jeg fuldstændi­gt og bøjer mig i støvet. Tak for en dejlig oplevelse, rent visuelt, Britt. FOTO: RASMUS FLINDT PEDERSEN De KAN bare ikke være grimme. De kan ikke være usmarte, og de KAN ikke være ucharmeren­de.

Kronprinsp­arret er som støbt i en Hollywood- maskine: Med ham som den jernhårde sportsmand – med masser af tilkæmpet bling på brystet, og hun med struttende kinder og lys i de nøddefarve­de øjne. Stilen er der jo ikke en finger at sætte på, for de er begge begavede med gener, der gør selv en kartoffels­æk klædelig. I guder hvor jeg elsker jer! FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark