Ekstra Bladet

Det holder ikke vand, Pia Dyhr

- FOTO: JENS DRESLING/ POLFOTO

Formanden for SF, Pia Olsen Dyhr, er tilsynelad­ende chokeret over, at ordføreren fra S har udtalt, at han er lige glad med, at fattigdomm­en er steget.

SF er et typisk eksempel på, hvad dagens politikere er parate til for at holde fast på den indflydels­e og magt, de er i besiddelse af, når Pia Olsen Dyhr kan optræde chokeret over noget, hun og partiet har en stor anpart i, mens SF sad i regering. Pia Olsen Dyhr var minister og dermed dybt involveret i de mange nye reformer, som de sidste tre et halvt år har haft til formål at øge uligheden i det danske samfund. Så sandheden er, at SF er chokeret over udtalelsen – ikke indholdet.

For ligesom den øvrige danske politiske elite ønsker SF ikke, at vælgerne skal vide, at partiets top er en del af en lille gruppe, som er blevet så magtfuldko­mmen, at de helt uden nogen form for medmennesk­elighed bruger fattigdomm­en som et middel for at nå den ultimative magt.

SF var, mens de sad i regeringen, med til at indføre den første reform af sociallove­n, som træder i kraft i 2015, og Danmark vil herefter se fattigdomm­en stige voldsommer­e, end vi har oplevet de sidste syv årtier. Og som om det ikke er nok, så er SF med til i det nye år at stemme for endnu en ny reform af sociallove­n, som vil sende tusinder af unge, ældre og syge ud i endnu større fattigdom, som vil få store konsekvens­er for det danske samfund, hvilket SF prøver at skjule.

SF burde kaldes noget andet, for de har for mange år siden opbrugt deres ret til at tale på hele folkets vegne. Connie Jørgensen Grønningen 39 Faxe

 ??  ?? Pia Olsen Dyhr bærer om nogen et medansvar for, at uligheden er blevet større, så at optræde chokeret over kendsgerni­ngerne, klæder hende bestemt ikke, mener Con
nie Jørgensen.
Pia Olsen Dyhr bærer om nogen et medansvar for, at uligheden er blevet større, så at optræde chokeret over kendsgerni­ngerne, klæder hende bestemt ikke, mener Con nie Jørgensen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark