Ekstra Bladet

Margrethes fan

-

Den store forventnin­g til dronnings nytårstale var jo nem for hende at leve op til. For dronningen lever i en helt anden verden. Hun kender overhovede­t ikke til hverdagen for folk og fæ.

Det er så nemt at sidde på slottet og revse os almindelig­e, dødelige med flotte ord om at række både hænder, arme og ben ud og modtage dusinvis af fremmede. Dronningen har en en hel anden og verdensfje­rn fornemmels­e af, hvordan det er at bo og integrere sig her i landet.

Hun er født med en guldske i munden og har jo aldrig mærket, hvordan det er i virkelighe­den.

Kommunerne kæmper en brav kamp for at finde plads og varme hænder til at modtage disse tusinder af fremmede, og dronningen glemmer totalt, hvem det er, der betaler prisen. Det er så nemt at sidde med flere, dyre slotte og en fed apanage og sige, at vi skal tage god hånd om bl. a. flygtninge fra Syrien. Vi er ikke klædt på til den opgave!

Dronning Margrethe burde tage hånd om egne undersåtte­r, før hun svinger pisken. Mit råd er: Åbn flere af dine slotte for flygtninge, for du kan jo kun være på et af gangen! De øvrige behøver du ikke – i den gode sags tjeneste.

Godt Nytår. J. Hartmann Gl. Holmegårds­vej 7, Hillerød

ARKIVFOTO: OLE STEEN ARKIVFOTO: KLAUS GOTTFREDSE­N / POLFOTO af dansk svinekød. Det skyldes ikke vores kritiske indlæg, men derimod bøndernes griskhed og manglende omsorg for dyrebesætn­inger. Flemming Christense­n Gåsetorvet 12 Nakskov

 ??  ?? Dronningen kan jo overlade sine slotte til flygtninge­familier, foreslår J. Hartmann. Danmark har et alvorligt problem, når lande som Sverige og England ikke længere vil købe vores svinekød.
Dronningen kan jo overlade sine slotte til flygtninge­familier, foreslår J. Hartmann. Danmark har et alvorligt problem, når lande som Sverige og England ikke længere vil købe vores svinekød.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark