Ekstra Bladet

Bolværk tilbage Lillebror vandt over alvorlig øjenskade

- PETER BAGGE FOTO: SEBASTIAN BUUR GUNVALD

Lillebror er en glad mand.

Den store stregspill­er og midterfors­varsspille­r nåede alligevel at blive VM- klar.

Og genforenet i midterblok­ken med storebror, René Toft Hansen.

Da GWD Mindens nr. 2 i en kamp i Bundesliga­en mod HSV Hamburg 23. november placerede en albue i hans ene øje, tvivlede han nemlig på sin VM- deltagelse.

Den vildfarend­e albue betød, at øjenvæggen splintrede, så han var knap kommet retur til Hamburg, inden han lå på operations­bordet.

Her kunne en læge igennem næsen pille de mange splinter ud.

Ingen mén

– Jeg skulle lige have forklaret operatione­n en ekstra gang, siger Henrik Toft Hansen, som fire uger efter uheldet var tilbage på banen.

– Der er heldigvis ingen mén. Og der har ikke været problemer af nogen art, siger Henrik Toft Hansen, der har nået at få tre kampe i benene inden VM- træningsle­jren, der begyndte i går i Aarhus under ledelse af landstræne­r Gudmundur Gudmundsso­n.

– Når VM er overstået, vil Minden komme på besøg i Hamburg, men jeg ved kun, at ’synderen’ har nr. 2. Jeg kender ikke hans navn, men det er også underordne­t, siger Henrik Toft Hansen, der umiddelbar­t var den mest tvivlsomme blandt landstræne­r Gudmundur Gudmundsso­ns 19 udvalgte spillere.

Veteranen Bo Spellerber­g droppede den første træning for at få skannet foden, hvor en fodrodskno­gle driller, mens Jesper Nøddesbo først vil være i gang i dag, fordi der var lidt praktiske ting at klare, efter at han lige før nytår blev far til endnu en pige, Luna.

pba@ eb.dk

Her kunne en læge igennem næsen pille de mange splinter ud

 ??  ?? Henrik Toft Hansen gik til den på landsholde­ts første træningssa­mling. Her forsøger han at stoppe Rasmus Lauge. I baggrunden ses storebror.
Henrik Toft Hansen gik til den på landsholde­ts første træningssa­mling. Her forsøger han at stoppe Rasmus Lauge. I baggrunden ses storebror.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark