Ekstra Bladet

RLADER SKUDEN

-

Der findes vigtige kampe. Og så findes der kampene mod Manchester United.

Der er ingen modstander, som Liverpool hellere vil slå, og Steven Gerrard har spillet mange store kampe mod ærkerivale­n. Ni gange har han scoret mod De Røde Djævle. Det smukkeste var muligvis det første, da han i 2001 scorede på langskud på Anfield, men det er et andet mål, der vil blive husket.

I 2009 scorede Steven Gerrard på straffespa­rk på Old Trafford lige før pausen og fejrede scoringen med at løbe ud til et tv- kamera og give det et kæmpe kys. Han gentog i øvrigt denne jubelscene efter at have scoret på to af sine tre straffespa­rk i sidste sæsons 3- 0- sejr over United.

FOTO: AP Et par gange var han tæt på at vinde mesterskab­et, men Steven Gerrard vandt aldrig Premier League og er ofte blevet mindet om det, når han har spillet på udebane.

Dér har modstander­ens tilhængere sunget om Gerrards manglende guld, og der kom et nyt vers på sangen, efter det gik galt i sidste sæson. Liverpool var snublende nær titlen, men så snublede Liverpool- anføreren i den tredjesids­te kamp mod Chelsea på Anfield.

Liverpool havde vundet 11 kampe på stribe, men Steven Gerrards fejl betød, at The Reds overrasken­de tabte til London- klubben. Dermed forærede de indirekte guldet til Manchester City, der sluttede to point foran dem.

FOTO: ALL OVER

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark