Ekstra Bladet

Per Nielsen: Derfor blev han så længe på Anfield

-

Hvad får en spiller til at blive i den samme klub i næsten 17 år, selv om der er lukrative tilbud fra andre klubber?

Per Nielsen er ikke i tvivl. Det handler om tryghed og om at være elsket.

– Sådan var det i mit tilfælde, og jeg tror også, at det har gjort sig gældende for Steven Gerrard. Jeg kunne godt være taget til udlandet og have tjent flere penge, men jeg vægtede trygheden højt og var glad for at være et sted, hvor jeg var elsket. Sådan har Gerrard det nok også på Anfield, siger Mr. Brøndby til Ekstra Bladet.

Uddøende race

Steven Gerrard har også haft masser af tilbud, men har hver gang takket nej. Anfield var hans hjemmebane.

– Gerrard er en del af en uddøende race. Det er efterhånde­n sjældent, at en spiller bliver i samme klub så længe, men man skal heller ikke glemme, at han har vundet titler med Liverpool. Det er rigtigt, at han aldrig har vundet mesterskab­et, men han har spillet med om titlerne i mange sæsoner. Det har betydning, og så tror jeg, at trygheden har betydet meget for ham, siger Per Nielsen, der selv er Liverpool- fan og har fulgt klubben tæt.

– Jeg har været en stor fan af Gerrard. Det kan godt være, at min unge alder spiller mig et puds, men jeg har ham som den største Liverpool- spiller nogen sinde. Jeg kan godt huske Kenny Dalglish, men jeg har Steven Gerrard over ham, siger Per Nielsen, der har forståelse for, at Liverpool- anføreren nu siger stop og bruger sine sidste fodboldår et mere eksotisk sted end på Merseyside:

– Han har fået en del kritik i denne sæson, og det er ikke det bedste Liverpool- hold, han spiller på. Det har problemer, og så er det svært selv at præstere. Og han er blevet 34, så det er meget forståelig­t, at han siger stop efter denne sæson. Skal han nå at prøve noget andet, så er det nu.

gisle og sloth

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark