Ekstra Bladet

Zobel hovedrig efter aktiefest

- FOTO: ANTHON UNGER FOTO: BIRGER STORM FOTO: SIMON FALS FOTO: JONAS OLUFSEN FOTO: MOGENS FLINDT

Selv om Anders Matthesen havde en særdeles dårlig indtjening i sine firmaer sidste år, behøver komikeren ikke at fortvivle. Pengekasse­n er nemlig særdeles velpolstre­t. Anden har en egenkapita­l på 9.440.552 kroner, og hans glæde over aktier har resulteret i, at formuen er steget til 8.240.317 fra 7.842.371 kroner året før. Annette Heick kan ikke være andet end tilfreds med økonomien i 2014.

Her lød bruttofort­jenesten på 1.321.401 kroner mod kun 483.516 året før.

I dag har egenkapita­len rundet en million kroner. Anders Matthesens formue blegner dog en del ved siden af Simon Kvamm, der langsomt har arbejdet sig op til at blive en holden herre.

Intet mindre end 13,7 millioner kroner har han i egenkapita­l i sit firma.

Ligesom Anden er Nephew- forsangere­n glad for værdipapir­er, som Kvamm ejer for 11,2 millioner kroner af. Søren Rasted er dybt forgældet i sit selskab.

Men han kan glæde sig over, at størstedel­en af gælden på knap 13,9 millioner er til sig selv.

Rasted har nemlig lånt sit eget firma hele 12,3 millioner.

Selv om resultatet styrtdykke­r i firmaet, har Rasted tidligere manet til ro.

’ Det er 13 år siden, at Ekstra Bladet og Se og Hør startede deres ’ Aqua på røven – formuen væk- kampagne’. Og ked af at sige det så direkte, men vi har mere end rigeligt til resten af livet, så det kommer nok aldrig til at ske’, har Søren Rasted tidligere skrevet i et svar til Ekstra Bladet. Her fortsatte han: ’ Klart nok har vi da brugt penge, Lene og jeg. Bevares, vi har et lån i vores hus, som vi altid har haft ( det tror jeg, de fleste har), men på røven, det kommer vi forhåbentl­ig aldrig til at gå.’

Søren Rasted har ikke ønsket at kommentere det seneste regnskab.

 ??  ?? Peter Zobel behøver ikke at suge på lappen, han er godt ved muffen.
Peter Zobel behøver ikke at suge på lappen, han er godt ved muffen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark