Ekstra Bladet

Tid til forandring

- KICKI SØS BENGTSEN ANDERS JUNGE ERNST FOTO: LARS POULSEN

Landsholde­t er i øjeblikket samlet forud for to landskampe i juni. Første kamp bliver venskabska­mpen 8. juni i Viborg mod Montenegro, mens Serbien kommer på besøg i Telia Parken 13. juni i den vigtige kvalifikat­ionskamp, hvor Danmark kan tage et stort skridt mod EM- slutrunden i Frankrig næste sommer. Flere af spillerne kæmper samtidig for deres klubfremti­d

kicki@ eb.dk; aje@ eb.dk

Wigan Athletic Klub:

Juni 2015 Kontraktud­løb:

FC København Rygtet til:

Landsholds­spilleren har ikke haft Status: den bedste sæson med Wigan i Championsh­ip. Danskeren har haft svært ved at tilkæmpe sig en plads i holdopstil­lingen i den engelske klub, som endte under nedrykning­sstregen og dermed skal spille i den tredjebeds­te række næste sæson. Tirsdag kunne den 30- årige midtbanesp­iller trække den hvide FCK- trøje ned over hovedet, da han spillede 70 minutter for københavne­rne i reservelig­a- kampen mod FC Nordsjælla­nd. FCK- fans kan dog godt hive armene ned igen, hvis de tror, de får William Kvist at se i FCK- truppen næste sæson.

– Jeg har mere at opleve og bidrage med i udlandet. Jeg vil rigtig gerne tilbage til FCK på et tidspunkt, men det er ikke tiden endnu, siger den klubløse landsholds­piller, der i stedet helst ser sin fodboldkar­riere fortsætte i England.

– Jeg kan rigtig godt lide den engelske kultur, så jeg håber at blive derovre. Der er en dejlig humor og en dejlig tilgang til fodbolden, som jeg mener passer mig rigtig godt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark