Ekstra Bladet

TER KLUBFREMTI­DEN

-

LOSC Lille

Juni 2017 Liverpool Igen og igen har hans navn været øverst på de lister, der er sjove at toppe. Simon Kjær kan se tilbage på en sæson i Frankrig, hvor han endnu engang har leveret varen – og mere til – for sin klub Lille. I aviser og magasiner er han weekend efter weekend blevet hyldet for sine indsatser, men desværre for danskeren har Lille lidt under en ringe åbning på sæsonen, og derfor byder det kommende efterår ikke på europæisk fodbold.

Og måske byder tiden efter sommerferi­en heller ikke på et samarbejde mellem Kjær og Lille. De fornemme præstation­er har for længst gjort forsvarssp­illeren til et varmt navn uden for Frankrigs grænser, og senest har Liverpool været nævnt som en mulig ny destinatio­n.

– Hele min familie er Liverpool- fans og har været det hele deres liv. Derfor er det en speciel følelse for min familie. Jeg har en lidt mere profession­el indgang til tingene. Jeg kigger bare på, hvad der er det rigtige at gøre for mig rent sportsligt, og så er det selvfølgel­ig fuldstændi­g ligegyldig­t, hvad min familie føler angående det, siger Kjær.

FC Bayern München ( på leje i Augsburg Klub: til juni 2015)

Juni 2018 Kontraktud­løb:

Dortmund og Leverkusen Rygtet til:

Det var ganske sigende, at Pierre- Emile Status: Højbjerg med sin prægtige udligning mod Mönchengla­dbach var manden, der forrige søndag igangsatte det store comeback, som i sidste ende sørgede for sejr til Augsburg og en historisk femteplads i Bundesliga­en. Lejesvende­ns succesfuld­e forår har givet genlyd i Tyskland, hvor Højbjergs niveau ikke er gået ubemærket hen. Senest har der været forlydende­r om interesse fra storklubbe­rne Dortmund og Leverkusen, men i forhold til den sammenkobl­ing er den 19- årige profil dog fåmælt.

– Det er altid positivt, når der er interesse. Så det er selvfølgel­ig rart, siger han.

Bayern München har naturligvi­s også haft Højbjerg på radaren, mens danskeren er modnet hos liga- konkurrent­erne, og ifølge hovedperso­nen har storklubbe­n været tilfredse med det, der er blevet observeret.

– Jeg har været i kontakt med Bayern af og til. Der har været samtaler med den tekniske direktør Michael Reschke og sportsdire­ktør Matthias Sammer. Og jeg skal faktisk ringe til Sammer i aften ( i går, red.), og så må vi snakke lidt om tingene, siger Højbjerg.

– Der har været løbende kontakt. Man hører fra hinanden af og til, og det er naturligt. De har været glade for min udvikling hernede. Jeg har fået positive tilbagemel­dinger, så det er altid rart. Nu kigger jeg frem med landsholde­t og koncentrer mig ikke om, hvad der er sket eller skal ske i forhold til klubfremti­den.

Ajax Amsterdam Klub:

Juni 2016 Kontraktud­løb:

Celta Vigo bl. a. Rygtet til:

Det har ikke været Ajax’ sæson. De Status: mangedobbe­lte mestre missede guldet og har præsteret langt under niveau. Især holdets danske viceanføre­r, Nicolai Boilesen, er blevet hængt ud som syndebuk af Ajaxfansen­e. På trods af den sløje sæson har en række klubber i større europæiske ligaer alligevel fået øjnene op for den 23- årige danske, blonde forsvarspi­ller, som selv er fåmælt om kontraktsi­tuationen.

– Vi er gået i gang med at snakke med Ajax om, hvad der skal ske i den nærmeste fremtid, men jeg fokuserer fuldt ud på de kommende landskampe og har sagt, at jeg ikke tager mig af hverken kontraktfo­rlængelse eller interessen udefra, før jeg er færdig med landsholde­t.

– Ajax har en politik om, at når du har et år tilbage af din kontrakt, så skal du enten forlænge eller smutte, så der sker helt sikkert noget snart, men om det tipper den ene eller den anden vej, det kan jeg ikke sige noget om endnu.

Boilesen, som er kommet tilbage i gear efter sin knæskade i efteråret, er altså ikke afvisende over for et skifte væk fra Ajax, hvor han har spillet, siden den hollandske klub hentede ham fra vestegnen for fem år siden.

– Jeg føler mig godt tilpas i Ajax og vil ikke bare tage væk for enhver pris, men kommer det rigtige tilbud, så vil jeg selvfølgel­ig kigge på det.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark