Ekstra Bladet

POKERSPIL OM BENDTNERS FREMTID

Wolfsburg jagter ny angriber og vil af med danskeren, men hvem vil have ham, og hvordan slipper Bundesliga- klubben for at betale to års løn?

- MADS GLENN WEHLAST

Mester med Juventus, FA Cup- vinder med Arsenal og pokalvinde­r med Wolfsburg.

De tre seneste sæsoner har været gode for de klubber, Nicklas Bendtner har spillet i. Problemet har blot været, at den 27- årige dansker ikke har haft den store indflydels­e på titlerne i hverken Juventus, Arsenal eller Wolfsburg.

Lørdag sad Bendtner på bænken hele kampen, da Wolfsburg fik historiens første pokalsejr. Han var til gen- Nuværende klub: Her kan han havne: gæld med til at fejre triumfen på Spindler & Klatt i det centrale Berlin til den lyse morgen. Langt nede i hierarkiet Fremtiden er til gengæld ikke lys for danskeren i Wolfsburg. Flere af hinanden uafhængige tyske pressekild­er står ved, at danskeren ikke har nogen fremtid i klubben. Han skal sælges, når transfervi­nduet åbner.

100 millioner- manden Max Kruse er hentet i Gladbach til pladsen som central angriber. Bas Dost ventes at blive i klubben, ligesom man leder efter endnu en angriber. Formentlig en yngre talentfuld bomber. Det efterlader Nicklas Bendtner langt nede i hierarkiet i klubben, hvor han stadig har to år tilbage af kontrakten. Ikke mindst set i lyset af, at Wolfsburg kun spiller med én central angriber i det system, cheftræner Dieter Hecking praktisere­r.

Niels Christian Frederikse­n, kommentato­r på TV3 Sport og Bundesliga- ekspert, mener, at Wolfsburg lige nu står med sorteper. Nuværende klub: Her kan han havne: Niels Christian Frederikse­n, kommentato­r på TV3 Sport og bundesliga­ekspert

Mit bedste bud er, at han kan havne i en Premier Leagueklub fra den tunge ende af tabellen

– Bendtner har før vist, han kan sætte sig på bænken og bare hæve sin store løn. Det kan han i princippet og-

Nuværende klub: så gøre i Wolfsburg to år mere. Det vil ikke overraske mig, hvis det er hans udgangspun­kt, siger Niels Christian Frederikse­n. Danmarks Balotelli Han har svært ved at se, hvem der her og nu skal tage chancen med Nicklas Bendtner.

– Mit bedste bud er, at han kan havne i en Premier League- klub fra den tunge ende af tabellen.

– Det kan blive det sidste skud i Premier League- bøssen. Problemet for Bendtner er bare blevet, at han er blevet Danmarks svar på Balotelli.

– Han laver efterhånde­n flere ulykker end mål, påpeger Niels Christian Frederikse­n.

Nicklas Bendtner får i omegnen af 21 mio. kr. i årsløn i Wolfsburg.

Det er ventet, at Nicklas Bendtners agent, Ivan Marko Benes, skal mødes med Wolfsburgs sportschef Klaus Allofs i løbet af de næste par uger for at få en endelig afklaring.

mgw@ eb.dk

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark