Ekstra Bladet

Ståle: Rødt helt korrekt

-

Daniel Jensen var mildest talt ikke enig i dommer Jørgen Daugbjerg Burchardts linje, der – må man sige – blev gennemført konsekvent og udmøntede sig i to røde kort til Sønderjysk­E mod FCK.

Men dommeren fik dog varm opbakning fra de norske fjelde i skikkelse af Ståle Solbakken:

– De var helt rigtige. Alle sammen. Daniel Jensen kan jo få direkte rødt allerede på den første tackling, så jeg tror – med det lille forbehold, at jeg ikke har set episoderne på tv – at dommeren gør det helt rigtige. Og så skal jeg nok, hvis billederne viser noget andet, række hånden op og sige det. Vinder I stort nok? – Nej, det kan man sige, vi ikke gør. Men første halvleg er rigtig god, og når man tænker på, at vi starter med otte- ti- elleve spillere, der nu i en periode har spillet hver tredje dag, så er det flot. Vi har ganske vist haft en lidt længere pause op til denne kamp, men tanken har næsten været helt tom, og vi har alligevel vundet syv- otte af de sidste ni- ti kampe, pointerer Ståle Solbakken.

– På nær mod Midtjyllan­d har vi vundet alle og har taget præcis to point i snit i sæsonens hidtil 32 kampe, og vi har to point flere, end AaB vandt mesterskab­et med sidste sæson. Det er ikke helt skidt, når vi nu i en meget lang periode har spillet med et noget amputeret mandskab, siger FCK- træneren.

Der skulle klovneri i egne rækker til at skabe spænding i en kamp, der først fik nerve, da dommeren begyndte at flå efter de stærke farver i kortlommen.

– Jeg synes, vi har været stærke. Det blev noget cruise control i 2. halvleg, og det forstår jeg godt. Så laver Zanka den bummert, der sørger for lidt spænding til slut, men alt i alt er jeg tilfreds, selv om jeg ærgrer mig over den scoring. Vi havde en fantastisk clean sheetstati­stik.

– Var du klar over, at Brandur Olsen er to meter høj og header alle bolde ind?

– JA! Det var jeg godt klar over. Han springer godt og er farlig i modstander­nes boks, siger en smilende Ståle Solbakken.

toft

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark