Ekstra Bladet

ANGRIBERJA­GTEN Brøndbys sportsdire­ktør Per Rud skal lande to stærke GÅR IND angribere i transfervi­nduet, hvoraf den ene skal være direkte topscorert­ype 1 1

-

1- 0 Alexander Fischer (43), 1-1 Riza Durmisi ( 90+2) ------------------------------

– Vi lavede en frikøbsaft­ale på Pukki, men den pris mener vi ikke, er lig med det vi skal betale. Så medmindre, at Celtic åbner op for en forhandlin­g, hvor vi kan få ham billigere, så ser det meget svært ud, siger Brøndbys sportsdire­ktør Per Rud.

Offensiv- spilleren Ferhan Hasani har også kontraktud­løb til sommer, men det bliver heller ikke let at lave en ny kontrakt, da parterne lige nu er langt fra hinanden på den økonomiske del.

Per Rud lægger ikke skjul på, at angriberja­gten er sat ind, også selv om det lykkedes at lave en aftale om Pukki.

– Der er ingen tvivl om, at angriberpo­sitionen er meget vigtig for os. Skal Brøndby slutte helt på toppen, så skal vi have nogle angribere, som scorer mange mål. Også gerne mere end en. Det er noget, vi har kigget meget konkret på den seneste tid, hvor vi har set mange kampe i Danmark og Europa, fordi ligaerne er ved at slutte nu. Så vi skal til at arbejde, fordi vi selvfølgel­ig gerne vil have truppen tidligere på plads end de forrige år, forklarer Per Rud.

Frank glad for Bech

Brøndby- træner Thomas Frank håber også på gode angribere i sommerferi­en, men er også klar over, at det bliver svært at hamle op med især FC København på transferma­rkedet.

– Jeg er sådan set ikke i tvivl om, at FCK har de stærkeste spillere, når vi starter igen. Det har de både sagt og allerede vist stærke signaler på. FCM kommer også fint efter. De kommer til at sælge nogle profiler, men henter også dyrt. Hvad vi henter ind, må tiden vise, siger Thomas Frank.

Han ville gerne rose Brøndby- ledelsen med Jan Bech for at tro på ham og konceptet, da tingene spidsede til med dårlige resultater.

– Det er aldrig nemt for en fodboldled­else med den her opmærksomh­ed omkring en klub som Brøndby. Og der synes jeg, at min ledelse har gjort et stærkt stykke arbejde ved at holde fast i troen på konceptet og strategien. Det kunne rigtig mange lære af, sagde Thomas Frank.

miq@ eb.dk

Skal Brøndby slutte helt på toppen, så skal vi have nogle angribere, som scorer mange mål

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark