Ekstra Bladet

Riza håber på U21- EM

-

Det var sidste chance, da Riza Durmisi sparkede den i netmaskern­e på en frisparksp­erle i dommerens overtid.

1- 1 sikrede Brøndby bronzemeda­ljerne, og Durmisi kunne fortjent nyde stor hyldest fra de medrejsend­e fans fra Vestegnen.

Og det tegner til at blive en spændende sommer for den unge venstre back, der kan komme til at spille på det stærke danske U21- landshold til det kommende EM i juni i Tjekkiet. U21- landstræne­r Jess Thorup udtager den endelige trup i dag kl. 15.00.

– Jeg håber da at komme med i truppen, det er et erklæret mål. Jeg synes selv, at jeg har spillet nogle fine kampe og gjort opmærksom på mig selv. Nu synes jeg ligesom ikke, at jeg kan gøre så meget mere selv. Jeg tror ikke, at det her mål ændrer så meget i den forbindels­e, men det var dejligt at se den gå ind, forklarede Brøndby- helten.

Han var overbevist om, at han ville sparke den ind, selv om Johan Elmander også stod klar til at sparke.

– Jeg vidste bare, at den ville jeg ramme perfekt og smide ind. Normalt er det Johan Larsson, der sparker vores frispark, men han havde haft sin chance i første halvleg, og så følte jeg, at jeg kunne gøre det. Heldigvis fik jeg lov til det, lød det fra Riza Durmisi, der er sat i forbindels­e med en række større europæiske klubber på det seneste.

miq

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark