Ekstra Bladet

Knotten Todd

-

Randers- træner Colin Todd havde i slutminutt­erne af kampen mentalt forberedt en spændende uge, hvor den sidste rest spænding omkring bronzeplad­sen kunne bevares.

Men det ødelagde Brøndbys Riza Durmisi med en scoring i overtiden. Trods den skuffelse så kunne Randers glæde sig over, at man definitivt sikrede fjerdeplad- sen og dermed europæiske kampe i næste sæson.

Stikpille til medierne

Men Colin Todd var alt anden end tilfreds med især opmærksomh­eden omkring Randers’ fornemme præstation at lande i toppen af tabellen.

– Det handler altid om Brøndby og FC København. Op til den her kamp har det været Brøndby, Brøndby, Brøndby. Folk burde snakke om, hvor godt vi spiller. Vi dominerede den her kamp mod Brøndby. Deres træner ( Thomas Frank, red.) sagde i medierne, at de ville komme herover og vinde og gøre arbejdet færdigt. Det brugte jeg som motivation i omklædning­srummet. Det jeg siger, er, at giv nu spillerne den kredit de fortjener. Kig ikke på mig, men det Randersspi­llerne leverer, lød svadaen fra Colin Todd, der usædvanlig­t var i det røde felt.

– I kigger altid på det negative. I taler om et dårligt forår, men tænk lige på, at vi skal spille europæisk i næste sæson for kun anden gang i klubbens historie. Sidst var det med en tredjeplad­s og pokaltitel. Det har folk nok allerede glemt. Men jeg behøver ikke kreditten og rosen. Det er spillerne, som jeg forsøger at beskytte, lød det fra den britiske Randers- træner.

miq

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark