Ekstra Bladet

Mareridtss­æson fuldendt 1 2

-

Anders K. Jacobsen (4), Rasmus Jönsson ( 72), Nicolaj Agger ( 80). ------------------------------ stil, og der var ikke noget i hjemmehold­ets indsats, der indikerede, at man ville undgå at skrive sig i historiebø­gerne som det første hold, der ikke har fået én eneste sejr på hjemmebane i en sæson.

Den lidet flatterend­e rekord blev dog cementeret med nederlaget, der blev grundlagt blot to minutter efter kampstart, da gæsternes Anders K. Jacobsen sendte bolden i mål.

– Det har ikke været nemt for spillerne at gå ind på hjemmebane. Det synes jeg også, man kunne se, da vi kom bagud. Alle er kede af det, og fans såvel som sponsorer kan ikke være tjent med sådan en statistik, lød det fra Kim Poulsen efter kampen.

Bogen på bålet

Der var aldrig tvivl om kampens udfald, selvom hjemmehold­ets Nicolaj Agger bragte en lille smule spænding med sin 1- 2- reducering ti minutter før slutfløjte­t.

Nu venter en ubetydelig kamp mod FC Vestsjælla­nd i sidste runde, og så skal der kigges frem mod et ophold i 1. division.

– Det har været en sæson, der har slidt rigtig meget på alle. Det er lang tid siden, det var interessan­t at kigge på tabellen. Nu skal bogen lukkes og smides på bålet, proklamere­de Silkeborg- træneren, der mener, at han har

AaB’s Anders K. Jacobsen smutter forbi Silkeborg- keeper Thomas Nørgaard. I det hele taget var det ikke sæsonen for Silkeborg, der skrev sig ind i historiebø­gerne, med en horribel hjemmebane­statistik.

trukket klubben i den rigtige retning, efter han kom til i vinter.

– Jeg overtog en trup, der ikke havde vundet i 17 kampe, og vi sagde farvel til De forsvarend­e danske mestre fik den påkrævede sejr, der skulle til, for at man stadig havde en teoretisk chance for at snuppe den Europa League- givende fjerdeplad­s. Den chance røg dog med med uafgjort mellem Randers og Brøndby.

– Det var næsten givet på forhånd, at fjerdeplad­sen var væk, sagde Rasmus Würtz, der sammen med resten af AaB kan sikre sig femteplads­en med point hjemme mod Nordsjælla­nd i sidste runde.

dapa@ eb.dk

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark