Ekstra Bladet

Rockeren Jan ’ Clark’ Jensen har været forsvundet i næsten fire år - kan være dræbt i et internt kriminelt opgør. Politiet afviser, at der er en drabsefter­forskning i gang

- SUNE FISCHER ANNELISE PEDERSEN fish@ eb.dk; anpe@ eb.dk

I snart fire år har eks- rockeren Jan ’ Clark’ Jensen været forsvundet – og kilder med kendskab til det lukkede rockermilj­ø har i længere tid vurderet ham død.

Liget efter eks- rockeren er dog aldrig fundet. Der er nemlig absolut ingen konkrete spor i det mystiske sag.

Kilder med indsigt i rockerverd­enen, både blandt kriminelle og blandt myndighede­rne, vurderer, at eks- rockeren er blevet dræbt i et kriminelt opgør, og at morderen – eller morderne – efterfølge­nde har skaffet liget af vejen.

Dermed kan det angivelige drab på ’ Clark’ være den perfekte forbrydels­e.

Flere kilder tegner uafhængigt at hinanden det samme billede i forbindels­e med mysteriet Jan ’ Clark’ Jensen, der både har været medlem af Hells Angels og Bandidos.

Narkoefter­forskning

På tidspunkte­t, hvor Jan ’ Clark’ Jensen forsvandt i 2011, var politiet på Sjælland ved oprulle en større sag om narkotika.

Den lille gruppe omkring bagmanden var tilsynelad­ende klar over, at politiet var i hælene på dem, og de frygtede, at nogen med kendskab til narkoringe­n skulle have ’sunget’ til myndighede­rne.

I forsøget på at få klarlagt, hvem der eventuelt var politiets ’samarbejds­partner’, har gerningsmæ­ndene så sjusset sig frem til, at det måtte være Jan ’ Clark’ Jensen. Sådan lyder kildernes tese.

Næste skridt var derefter at sætte en fælde for eksrockere­n, der gjorde det muligt at tage livet af ham. Efterfølge­nde er liget blevet skaffet bort.

Tesen om den angivelige efterforsk­ning bygger blandt andet på oplysninge­r om, at der har været foretaget ransagning på en adresse, hvor han dagligt opholdt sig. Det skete kort før, han forsvandt.

Sag om forsvundet person

Hos Rigspoliti­et vil man ikke kommentere kildernes tese om ’ Clarks’ forsvinden. Heller ikke om ’ Clark’ vitterligt indgik i en politiefte­rforskning, vil man svare på.

– Den omtalte person er forsvundet, og dansk politi har ikke hørt om eventuelle livstegn. Baggrunden for, at han er forsvundet, kan der kun gisnes om, siger Tormod Christense­n, vicepoliti­inspektør i Politiets Nationale Efterforsk­ningscente­r ( NEC).

Heller ikke hos Sydsjællan­ds og Lolland- Falsters Politi vil man kommentere sagen uddybende.

– Der er en sag om en forsvundet person. Der er ikke en drabsefter­forskning i gang, siger Kim Kliver, efterforsk­ningschef, Sydsjællan­ds og Lolland- Falsters Politi.

Heller ikke han vil kommentere en mulig narkoefter­forskning, hvori Jan ’ Clark’ Jensen kan have spillet en rolle.

Jan ’ Clark’ Jensen er tidligere forsøgt myrdet. I 1996 blev han skudt og såret i Helsingbor­g under rockerkrig­en mellem Hells Angels og Bandidos. Et projektil gik op gennem armen og endte i nakken. Ekstra Bladet 10. januar 2012.

Ekstra Bladet 29. januar 2012. Ekstra Bladet 27. november 2014.

 ??  ?? Ikke af guds bedste børn
Ikke af guds bedste børn

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark