Ekstra Bladet

Mand forsøgte at sælge baby

Anholdt søndag aften efter flere timers eftersøgni­ng

- EJDER AKBAL

Den helt store eftersøgni­ng blev sat i værk søndag eftermidda­g i den engelske by Manchester. En mand vadede ind i en spillehal med et noget usædvanlig­t tilbud. Det var hverken kopivarer, stoffer eller billige cigaretter.

Nej, ifølge politiets oplysninge­r forsøgte manden nemlig at sælge en levende baby. Greater Manchester Police tager sagen meget alvorligt og leder intensivt ef- ter manden med babyen.

– Dette er en ekstrem usædvanlig situation, og vi forsøger at få overblik over det hele. Det vigtigste er ba- byens helbred, siger David Henshall fra Greater Manchester Police.

1000 pund

Manden med babyen var mødt op hos en bookmaker med en baby i en barnevogn. Da han kom ind i butikken spurgte han råbende, om der var nogen, som ville give 1000 pund – lidt over 10.000 danske kroner – for en baby.

Manden skulle efterfølge­nde have gentaget nummeret hos to andre bookmakere, inden han forsvandt fra Barton Arcade, som centeret hedder.

Efter flere timers eftersøgni­ng lykkedes det politiet at finde manden med babyen. Han blev anholdt på stedet for mistanke om omsorgssvi­gt. Babyen, en tre måneder gammel pige har det efter omstændigh­ederne glimrende.

Dette er en ekstrem usædvanlig situation

Engelsk politi har offentligg­jort dette billede af manden, der entrer en bookmaker.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark