Ekstra Bladet

Stop jeres klynkeri

-

Ekstra Bladet har lagt spalteplad­s til en flok navlebesku­ende, unge ’ ofre’ for curlingsta­ten, der jo i følge nogle skal tage ansvaret for de unge menneskers ve og vel.

Curlingsta­ten har sørget for, at du spiste økologisk i skolen, at du får en skatteyder­betalt uddannelse og nogle steder sågar morgenvækn­ing for studerende, der har svært ved at finde motivation­en i de tidlige morgentime­r ... Nu har du så overset reglerne om, at man ikke kan få SU mellem endt studentere­ksamen og den videregåen­de uddannelse. Synderen er selvføl- gelig samfundet.

Jeg er selv studerende og godt træt af den forkælede mentalitet. Som studerende i Danmark er man yderst privillige­ret! Foruden alle de rabatter og fordele, studerende har, får man SU, så man undgår at skulle arbejde ret meget ved siden af studiet. I mange lande skal ens SU altså betales tilbage – eller også findes den slet ikke! I Danmark har du det privilegie at kunne tage en uddannelse, så du kan leve af din drøm og ikke af, hvad ens forældre laver eller har råd til at finansiere af uddannelse.

Det giver derfor kun an- Flere studerende brokker sig over, at de ikke får SU i sommerferi­en! Sidst den var på dagsordene­n, var i tiden omkring regeringen­s SU- reform i 2013. ARKIVFOTO: JESPER MORTENSEN, POLFOTO

ledning til hovedryste­n, at man hvert eneste år finder det dybt overrasken­de, at staten ( læs: skatteyder­ne)

ikke også finansiere­r ens sommerferi­e. Camilla Søe Donaugade 1, København S

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark