Ekstra Bladet

Træt af ’ De Fire Store’

-

PLUMELEC ( Ekstra Bladet): Med under et sekund sejrede Tejay Van Garderen og hans BMC- hold på søndagens holdtidskø­rsel, og den 26- årige amerikaner kom dermed et hak tættere på den gule trøje. Dermed møver han sig ind i det firkløver, som for ud for Touren har tiltrukket sig størst opmærksomh­ed, nemlig ’ De Fire Store’ – eller ’ The Fab Four’, som de også kaldes: Froome, Nibali, Quintana og Contador.

– De fire har det der varemærke, hvilket er ved at blive lidt trættende at høre på, sagde Tejay Van Garderen, da han som repræsenta­nt for sit hold stillede op til presse- konference efter sejren på 0,62 sekund over Sky.

– Men jeg er ikke stødt over, at jeg ikke er nævnt med dem, for de har alle fire vundet Grand Tours, mens jeg stadig har til gode at slutte på podiet eller vinde en.

Jeg er ikke bange

– Jeg forstår godt, at jeg ikke bliver nævnt så ofte som dem, men det betyder ikke, at jeg er bange for dem, eller at jeg ikke agter at konkurrere mod dem og slå dem, sagde Van Garderen.

Den første del af Touren blev altså kronet med en holdsejr, og Van Garderen kan kun være tilfreds med den måde, alt er forløbet på. Han fremhævede søndag, at hans moral er højnet, og at holdkammer­aternes moral også vokser af at se kaptajnens navn så højt oppe på resultatli­sten.

– Pyrenæerne bliver den store test af, hvem der er i tilstrække­ligt god form til at vinde Touren, og så venter Alperne, som vil vise, hvem der har nok udholdenhe­d til at klare det hele vejen til Paris.

– Vi ved først i den sidste uge, hvem der har, hvad der skal til, sagde Van Garderen.

Stort portræt af det amerikansk­e lyn på side 10-11

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark