Ekstra Bladet

DE GIK DE GIK BARE OG BARE OG LOD MIG LOD MIG LIGGE FOR LIGGE FOR AT DØ AT DØ

Den 78- årige tidligere balletdans­er

-

t e d a l B a r t s k E

. 4 1 0 2 l i r p a . 6 1 Hjemmerøve­rne – formentlig tre – kravlede op på flere stiger, brød vinduet til soveværels­et op og overrasked­e Christian Kjærs 77- årige ekskone, da hun skulle til at gå i seng. veddøren og kom op ad trappen til overboen, som netop var kommet hjem med sin datter og børnebørn.

– Det buldrede på døren. Jeg åbnede og blev chokeret. Der stod en mumie udenfor, fortalte overboen Erik Bjørn Andersen i retten.

– Hele hendes hoved var viklet ind i gaffatape. Min datter sagde, vi skulle se at få det hurtigt af, fordi hun var ved at blive blå i hovedet, fortalte Erik Bjørn Andersen. Han vidste med det sam- me, at den 77- årige kvinde havde været udsat for et hjemmerøve­ri.

FLK så tv, da hun hørte bulder og brag, men regnede med, at det var børnebørne- ne hos overboen, der løb rundt. Hun gik ind for at tænde lyset i soveværels­et og blev grebet bagfra om halsen:

– Jeg bliver væk. Jeg tror, jeg har fået en hjerneblød­ning. Jeg forsvinder så mærkeligt, fortalte FLK, der blev væltet om på gulvet og fik et knæ i ryggen. Da hun kom til sig selv, var hun bundet på hænder og fødder og blindet og kneblet med gaffatape.

– Hvordan kan De trække vejret? spurgte anklager

Det buldrede på døren. Jeg åbnede og blev chokeret. Der stod en mumie udenfor

 ?? FOTO: JAKOB JØRGENSEN ?? Kom ind via stiger
FOTO: JAKOB JØRGENSEN Kom ind via stiger

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark