Ekstra Bladet

Vild med spindoktor­er

- ARKIVFOTO: JOACHIM ADRIAN/ POLFOTO

Tidligere ’ Vild med dans’- deltager Kristian Jensen ( V) – nu friskbagt udenrigsmi­nister – har afsløret sig som værende utroværdig og upålidelig.

Vi er mange, der husker Jensens kritik af bl. a. Helle Thornings vanvittigt kostbare forbrug af spindoktor­er og støttepæda­goger. Så er det da temmelig latterligt, at han nu – i sin nye rolle som udenrigsmi­nister – selv antager hele tre af slagsen.

Det drejer sig om den journalist­uddannede Peter Høyer, der også var støttepæda­gog for Kristian Jensen, da han i sin tid var skattemini­ster. Så er der presserådg­iver ved navn Lars Peter Levy.

Og sidst men ikke mindst den røv- irriterend­e Christophe­r Arzrouni, der for ikke så længe siden hængte Kristian Jensen ud med denne svada: ’ Venstres næstforman­d, Kristian Jensen, har etos som en klassisk bankmand fra før boligboble og finanskris­e – men er nogenlunde lige så ophidsende som et kontoudtog’. En grinagtig, men ikke specielt gennemtænk­t udtalelse ...

Men på det tidspunkt anede Arzrouni jo heller ikke, at han en dag skulle bukke dybt for Kristian Jensen og få fyldt lommerne med guld. Kurt Wagn Hansen Gl. Køge Landevej 563 A Hvidovre Kurt W. Hansen finder udenrigsmi­nister Kristian Jensen både utroværdig og upålidelig.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark