Ekstra Bladet

FRA TJØRRING Pione: – Jeg ved ikke, om jeg er klar til udlandet

-

engang imellem.

– Hvor mange sprog taler du?

– Dansk, engelsk, jysk ... Og så vores sprog. – Jeg kan sagtens mærke, at jeg har udviklet mig. Der er sket meget især i denne sæson. Jeg føler mig klart mere voksen, og jeg har det, som tit er svært for mange unge spillere, når de kommer op at lege med de store drenge: Selvtillid!, lyder det selvsikker­t fra Pione Sisto. Det kan godt være, Ajax Amsterdam faldt fra i kapløbet om at score Pione Pisto, men den 20- årige knægt fra Tjørring mangler så sandelig ikke bejlere – hvis han vel at mærke beslutter sig for, at det er nu, han skal af sted.

– Det er aldrig nemt at tage sådan en beslutning, hvis der kommer en mulighed både for mig og for klubben. Det tror jeg ikke, det er. Der er mange ting at tage hensyn til. Nu står jeg i en situation, hvor der sker lidt hist og pist, og det kan ske, at jeg måske skal videre. Det er svært at sige lige nu, siger Pione Sisto hemmelighe­dsfuldt. – Er du klar til det? – Om jeg er klar? Altså ... Jeg har sagt til mig selv, at det er svært at svare på lige nu. Men hvis der kommer noget konkret, og klubben er interesser­et i det – og jeg selv – så vil jeg selvfølgel­ig kigge nærmere på det og gøre op med mig selv, om jeg føler mig klar, siger den vævre, sydsudanes­iske dansker.

Ajax Amsterdam meldte sig ifølge hollandske kilder ud af kapløbet i går, men portugisis­ke Porto skulle stadig være over- ivrige efter at score autografen, ligesom storklubbe­r som Arsenal og Juventus tidligere har været nævnt.

Farvel til Igboun

FCM takkede i går af med Sylvester Igboun, der langt om længe fik drømmen om et udlands- eventyr opfyldt i form af en kontrakt med russiske FC Ufa, hvor den 24årige nigerianer starter pronto.

Sylvester Igboun var ellers i selskab med bl. a. Babajide David sendt på stroppetur til den britiske ambassade i København for at få det nødvendige visum før returkampe­n på Gibraltar tirsdag i næste uge. Det får han ikke rigtig brug for nu ...

Første opgør mod Lincoln fra Gibraltar spilles i aften på hjemmebane­n i Herning.

toft TV3 sport 1 fra kl. 19.00

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Selvsikker
FOTO: ERNST VAN NORDE Selvsikker

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark