Ekstra Bladet

Raser over dødsfald

-

En sort kvindes død har sat USA på den anden ende. Og nu blander en række stjerner sig i sagen om Sarah Bland, der blev stoppet af en betjent i sin bil 10. juli og fundet død i en fængselsce­lle i Texas tre dage senere: – Vi har brug for svar! Det her er ikke okay! Det her virker meget lyssky! De bliver nødt til at fortælle sandheden! skriver en vred Kim Kardashian på Twitter. Michael Jackson havde en stor en drøm om at spille med i ’Star Wars’. Det syntes instruktør­en George Lucas dog ikke var en god idé.

Afdøde Michael Jackson er kendt som ’ kongen af pop’, men havde han selv kunnet få lov at bestemme, ville han også have haft en central plads i kultserien ’ Star Wars’.

Men det var hverken rollen som helten Luke Skywalker eller hans sortklædte rival Darth Vader, der trak i den legendaris­ke sanger.

Michael Jackson havde nemlig en drøm om at spille en af de allermest forhadte og udskældte karakterer i filmhistor­ien: det irriterend­e rumvæsen Jar Jar Binks.

Det afslører Ahmed Best, som fik rollen som Jar Jar Binks, i et interview med Vice.

– Det har George ( Lucas, red.) fortalt mig. Jeg, Natalie Portman og Georges børn var til en Michael Jacksonkon­cert på Wembley Arena. Vi kom med backstage og mødte Michael, som var der sammen med Lisa Marie Presley. George introducer­ede mig som Jar Jar, og det syntes jeg godt nok var lidt

I de unges bil fandt politiet syv hardballpi­stoler.

mærkeligt. Michael svarede bare ’ Åh, okay’. Jeg forstod ikke, hvad der foregik, fortæller den i dag 41- årige ’ Star Wars’- skuespille­r.

For stor

– Da Michael var kørt, gik vi alle sammen tilbage til efterfeste­n. Jeg står og får en drink med George, og så spørger jeg ham, hvorfor han introducer­ede mig som Jar Jar. Han svarer så ’ Michael ville gerne spille den rolle, men han ville gøre det med proteser og makeup ligesom i ’ Thriller’- musikvideo­en, siger Ahmed Best.

Og det, forklarede instruktør­en George Lucas, at han ikke syntes var den rigtige måde at gøre det på. Men Ahmed Best har en anden idé om, hvorfor Lucas ikke syntes, at kongen af pop var den rette til rollen:

– Mit gæt er, at stjernen Michael Jackson ville blive større end selve filmen, og det tror jeg ikke, han ville have.

 ?? FOTO: AP ??
FOTO: AP
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark