Ekstra Bladet

WATTSUP Hungarorin­gs Hersker

-

pole i sin Mercedes er for AT VÆRE PÅ Lewis Hamilton nærmest hverdag, og så alligevel synes de foregående grandprixe­r at tegne et billede af, at Nico Rosberg var ved at finde troen på, at han trods alt måske alligevel kan hamle op med sin magtfulde teamkolleg­a.

Det billede vil Lewis Hamilton mægtig gerne viske ud på nethinden hos både Nico Rosberg, Mercedes- teamet og alle andre håbefulde, og man må jo give ham, at lørdagens kval gav englændere­n en stor dejlig klud at viske ud med.

Over et halvt sekund i buffer til Rosberg kunne godt tyde på en let overlegen sejr til den regerende mester.

Vettel på en tredjeplad­s er vel også ret forudsigel­igt, men lidt overrasken­de at se Red Bull og Daniel Ricciardo lige i hælene på Ferrari.

kræver en bil med goBANEN I BUDAPEST de køreegensk­aber i langsomme og medium sving, og det er lige noget for en Red Bull- bil med en sløj Renault- motor. Faktisk så vi i træningern­e, at omgangstid­erne i Red Bulls længere stints var virkelig gode, og jeg tror, de kan ende med at give Ferrari bekymringe­r vedrørende den sidste plads på podiet.

Imens Kevin Magnussen kører simulator- kørsel hjemme i England. Lad os håbe hans management ikke kun har McLaren- farvede briller på – det er nu der skal smedes!

Til Williams som oven på deres fremragend­e engelske grand prix og podieplads til Felipe Massa nærmest så genfødte ud, må man blot sige, at de har det omvendte Red Bull- problem: De er megahurtig­e på baner med højhastigh­ed, men når det bliver et lidt mere kringlet layout, så har en Williams bil med en anelse længere akselafsta­nd end de fleste det lidt sværere. Men så er det heller ikke værre, end man også denne gang er med i ’ Best of the rest’- klubben med Ferrari og Red Bull, men altså langt fra de reelle Mercedes- udfordrere vi så dem være på Silverston­e for 14 dage siden.

Resten af feltet har denne gang Max Verstappen længst fremme på en 9. plads. Han tørster nok også efter succes, idet det er tydeligt, at han mistede lidt momentum oven på en fantom sæsonstart. Ellers skal det nok også blive en tæt fight mellem Torro Rosso, Lotus og Force India om at skrabe de sidste par point til sig, som bliver tilovers, når de store herrer har taget for sig.

jeg kippe bare lidt med MCLAREN? DA MÅ flaget, da man med begge biler slog Sauber, for hvem succesen i Australien må synes flere isvintre væk.

De føromtalte kringlede kurver i Ungarn gør det desværre umådelig svært at overhale fair and square, så racet skal for manges vedkommend­e hovedsagel­ig vindes eller tabes på pit- strategien, hvor

Hamilton har nu vundet kvalifikat­ionerne 9-1 over Rosberg, og mon ikke han vil gøre alt for at tage en overlegen sejr? Hvad kan Rosberg så finde på at sige til pressen? Han må i mine øjne være ved at løbe tør for undskyldni­nger for, hvorfor han er den teamkammer­at, som er mest tid efter sin rival. timingen af pit- stops meget vel kan blive værktøjet som kan gøre forskellen. Også evnen til at holde konstante omgangstid­er er åbenlyst vigtige, og her kan Ferrari møde deres største udfordring, da den røde bil ikke har vist sig alt for skånsom ved dækkene i år.

Mon ikke det mest seværdige denne søndag netop bliver kampen om den sidste podieplads, og så selvfølgel­ig kan man også sidde hjemme i stuerne og vædde lidt småkager på, hvor mange omgange McLaren holder før de må parkere med overophedn­ing.

i fuld sving, og Bottas SILLY SEASON ER rygtes til Ferrari som erstatning for Asfalten i Budapest er rigtig hård ved dækkene, og et skånsomt setup på bilen er alfa omega. Ferrari er ikke kendt for at kunne skåne det sorte guld. Mon Vettel kan køre sin tredjeplad­s hjem? Hvis Nico Rosberg ( tv) havde en tro på at kunne true sin team- kollega, Lewis Hamilton, så viste kvalifikat­ionen noget helt andet i går.

Raikkonen, og det svirrer lystigt med rygter om, hvem mon skal tage den eventuelle pladsen hos Williams. Danmark råber på Magnussen, men hele Tyskland ( og mange andre) nævner kun Hulkenberg, som igen udkvalede teamkammer­at Perez, og hvad med Button? Mon ikke han også banker på hos Williams og tilbyder sig billigt til Sir Frank?

Med ovennævnte in mente er der mange kørere som vil gøre alt for at gøre sig attraktive i kabalen, alt imens Kevin Magnussen kører simulator- kørsel hjemme i England. Lad os håbe, hans management ikke kun har McLaren- farvede briller på – det er nu, der skal smedes!

 ?? FOTO: ZUMA PRESS ?? Jeg styrer!
FOTO: ZUMA PRESS Jeg styrer!
 ??  ??
 ?? FOTO: AP ??
FOTO: AP
 ?? FOTO: AP ??
FOTO: AP
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark