Ekstra Bladet

Robert Hansen tilbage i ’ Vild med dans’

- KICKI SØS BENGTSEN FOTO: MOGENS FLINDT ksb@ eb.dk

Fredagens udgave af ’ Vild med dans’ var dedikeret TV2’s kampagne ’ Knæk Cancer’.

Derfor havde adskillige tidligere deltagere og dansere i programmet såsom Birthe Kjær, Mette Blomsterbe­rg, Lotte Friis og Robert Hansen sat sig klar ved telefonern­e for at tage imod bidrag fra danskerne, der ringede ind for at donere penge til kampen mod den alvorlige sygdom.

En sygdom, som flere af de kendte fremmødte også selv har haft tæt inde på livet.

En af dem er Robert Hansen, som både har mistet sin mor og en ekskæreste, skuespille­ren Mira Wanting, til den frygtede sygdom.

– Jeg har været meget berørt af cancer, så for mig giver det god mening at støtte så meget op omkring det som overhovede­t muligt, fortalte skuespille­ren, der stadig er ved at komme sig oven på chokket tidligere på året, hvor han måtte gennemgå en lang og omfattende hjerteoper­ation som følge af en flænge i hovedpulså­ren.

– Det går rigtig godt. Jeg er sgu ved at være tilbage på 100 procent, fortæller Robert Hansen.

– Men ja, for fanden, det var en hård tur. Men jeg bliver gladere for de små ting nu, så på den måde kan jeg godt mærke, at der er sket et eller andet med mig efter den oplevelse.

Den danske Birthe Kjær: hitmager har haft den alvorlige sygdom helt inde under huden.

Sangerinde­n har mistet både sin mor og far og flere venner til kræften, og derfor er hun meget opmærksom på selv at blive tjekket for sygdommen.

– Jeg har haft det meget inde på livet, og det er en lusket sygdom, som man skal være meget vågen over for. Det er så små tegn, at man hellere skal gå en gang for meget til lægen end komme for sent, fordi man tænker, at det ikke er noget.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark