Ekstra Bladet

Hængt i lade og gemt i skab

SÅ BRUTALT BLEV LISA HOLM MYRDET: Gerningsma­nden tapede den 17- åriges mund og næse til, inden hun blev dræbt

- CHRISTIAN EHRENSKJÖL­D CAMILLA MARIE NIELSEN POLITIFOTO

Det var formentlig et sexoverfal­d, der gik grueligt galt, da 17- årige Lisa Holm 7. juni i år forsvandt efter en endt arbejdsdag på Café på Klostret i den svenske by Blomberg.

I går blev den 35- årige litauiske mand Nerijus Bilevicius tiltalt i sagen for ved hængning at have taget livet af den 17- årige Lisa Holm. Anklagemyn­digheden kræver ham dømt for drabet og vil derudover have ham udvist af Sverige for bestandig. Han nægter nogen sinde at have været i kontakt med den unge pige.

Politiet løfter sløret

I går formiddag løftede politiet sløret for, hvad der overgik den 17- årige Lisa Holm, som fem dage efter sin forsvinden blev fundet dræbt på en landejendo­m ikke langt fra sin arbejdspla­ds.

Den litauiske statsborge­r blev kort efter fundet anholdt. Siden har det svenske politi arbejdet på højtryk for at finde beviser imod Bilevicius.

Ifølge politiet skete drabet i en lade, som ligger lige over for Café på Klostret, hvor Lisa Holm arbejdede.

Hængt i kraftig løkke

Den unge pige blev hængt i ladens mælkerum, der er det eneste sted, som siden forbrydels­en har været afspærret af politiet. Hun blev angiveligt hængt med en kraftig løkke, og ifølge anklageskr­iftet vil gerningsst­edet forblive forseglet, indtil der falder dom i sagen.

Ifølge anklageskr­iftet ta- 17- årige Lisa Holm blev dræbt ved hængning.

Det er svært at finde noget andet motiv end et seksuelt

Politiet i laden, hvor Lisa Holm blev dræbt. Flere ting peger på, at Lisa kæmpede for sit liv.

 ?? FOTO: THOMAS JOHANSSON ??
FOTO: THOMAS JOHANSSON
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark