Ekstra Bladet

Her er beviserne mod den 35- årige litauer

-

Rækken af beviser imod Nerijus Bilevicius tæller blandt andet blod og sædrester fundet på gerningsst­edet.

Derudover fandt politiet en køkkenkniv i den 35- åriges bil, der ifølge anklageskr­iftet ’ kan være brugt under overfaldet’. På det formodede gerningsst­ed fandt po- litiet også et enkelt hårstrå fra Lisa Holm.

Det loftrør, hvorfra Lisa Holm blev hængt, er også efterfølge­nde blevet identifice­ret. Ifølge anklageskr­iftet var røret dækket af støv undtaget det sted, hvor tovet var fastspændt.

Ifølge politiet har afhøringer af Nerijus Bilevicius’ ko- ne og bror yderligere skærpet mistanken mod den 35årige.

Nægter drabet

Selv fastholder den 35- årige, at han ikke står bag drabet.

– Jeg har aldrig gjort noget ondt, har den 35- årige sagt under et forhør, som er vedlagt i den forundersø­gelse, der i går blev offentligg­jort.

Ifølge familien til Lisa Holms advokat, Tore Brandtler, er den 35- åriges troværdigh­ed dybt belastet af de mange beviser, som kun styrker mistanken om, at han er morderen.

– Der er så mange omstændigh­eder, som taler imod ham. Blandt andet tænker jeg på de forhold, som peger på, at han har været i nærkontakt med Lisa.

Dna- spor er også fundet på hendes tøj – det kunne der ikke have været, hvis ikke han havde været rigtig tæt på hende, siger Tore Brandtler til den svenske avis Skaraborgs Allehanda.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark