Ekstra Bladet

Nordeuropa­s største

- MY POULSEN

En skiferie er den perfekte familiefer­ie. Her kan børn og forældre kan få masser af oplevelser sammen og hver for sig. Den aktive rejseform bringer familien sammen, både på turene ned ad pisterne og på afterski med røde kinder og varm kakao. I Lindvallen kan de voksne få godt skiløb på pisterne, mens børnene kan boltre sig på Nordeuropa­s største sammenhæng­ende børneskiom­råde.

Desuden findes der er et stort udvalg af grønne nybegynder­pister, så det er en ideel destinatio­n for børnefamil­ier, der gerne vil kunne følges på løjperne.

Tre gode til børn

Pink Park: Er et skiområde kun for børn, der desuden rummer børnenes eget off piste- område, hvor de vilde unger kan slå sig løs.

Experium: Et stort oplevelses­center, hvor børnene kan hoppe i eventyrbad­et, drøne ned ad vandrutsje­baner, prøve indendørs surfing, kaste med kugler på bowlingban­en og meget andet. McDonalds: Med drive in – på ski.

Kør Sådan kommer du dertil: selv, eller tag med bus. Byen ligger 830 km fra Kolding og 740 km fra København. Man kan tage færgen fra Frederiksh­avn til Göteborg eller sejle Grenå– Barberg fra Jylland, og Helsingør til Helsingbor­g eller Øresundsbr­oen til Malmø fra Sjælland.

Udvalget af hytter og Bo her: lejlighede­r er stort, og de fleste fås til ret små priser fra omkring 1500 kr. for en uge. Til gengæld skal hytterne bestilles i god tid.

Voksne Liftkort, seks dage: ( 16– 64 år) 1641 kr. Unge ( 8– 15 år) 1302 kr. Børn ( 0– 7 år) 105 kr.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark