Ekstra Bladet

Småt, men godt

-

Almenwelt Lofer er et oplagt skiområde for familier, der godt kan lide et overskueli­gt skiområde, hvor børnene føler sig trygge. Byen deler skiområde med Maria Alm, og pisterne slutter alle det samme sted, så man uden bekymring kan slippe børnene løs, uden at de bliver væk. Byen har desuden et stort udvalg af familieakt­iviteter, der vil nyde tiden på ski hver for sig og sammen.

Tre gode til børn

Fælles undervisni­ng: Børn og forældre kan sammen få en privat skiundervi­sningstime, så alle kan lære at stå på ski sammen.

Børneland: Lofino børneland er en skipark, hvor børnene kan boltre sig. Webkamerae­r sikrer, at du altid kan få børnene i synsfeltet. Skibus: Byen har sin egen skibus – et lille traktortog, som transporte­r børnefamil­ier til og fra lifterne.

Kør Sådan kommer du dertil: selv, eller tag med bus. Byen ligger 1191 km fra Kolding og 1145 km fra København ( med færge fra Gedser til Rostock). Nærmeste lufthavn er Salzburg 70 km fra skiområdet.

Byen har et stort udBo her: valg af hoteller og ferielejli­gheder. Priserne starter fra 5500 kr. for en uge og er oftest inklusiv liftkort.

Voksne Liftkort, seks dage: ( 19– 59 år) 1456 kr. Unge ( 16– 18 år) 1165 kr. Børn ( under 16 år) 728 kr.

Læs mere på skisport.dk/ oestrig/ lofer

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark