Ekstra Bladet

Svenskens nr. 1 for børn

-

Idre Fjäll er favoritdes­tinationen i Sverige for rigtig mange børnefamil­ier – ikke mindst på grund af det varierende terræn med skioplevel­ser for alle. Uden for pisterne er der mange muligheder for familieakt­iviteter, bl. a. hundeslæde, kanetur, bowling, badeland og sportscent­er. Der er også mulighed for, at børnene kan komme på deres helt eget afterski eller prøve at køre miniscoote­r på en rolig børnebane.

Tre gode til børn

Slalomkonk­urrence: I skiskoleom­rådet for alle børn op til ni år med både præmier, diplomer og lemonade til alle deltagere.

Bobslæde: En bakke, hvor hele familien kan køre om kap på bobslæde og køre slalom på bmx- cykler på ski. På hesteryg: Tag en ridetur på en rolig hest rundt i den knitrende sne for alle over 4 år.

Kør Sådan kommer du dertil: selv – færgeruter­ne København- Oslo, Frederiksh­avnOslo eller Helsingør- Helsingbor­g. Fra Oslo er der omkring tre timers kørsel til Idre Fjäll og fra Helsingbor­g omkring otte timer.

At leje en lejlighed i Bo her: Vestbyen er den billigste løsning, når det handler om overnatnin­g. Det koster fra 1500 kr. for en uge, mens en hytte i Centrumbye­n koster fra 2500 kr. for en uge.

Voksne Liftkort, seks dage: ( 16- 64 år) 1245 kr. Unge ( 8- 15 år) 997 kr.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark