Ekstra Bladet

Alperne for børn

-

Serfaus- Fiss- Ladis er kåret som Alpernes bedste destinatio­n for børn af flere uafhængige internatio­nale skihjemmes­ider. Området består af de tre små byer, Serfaus, Fiss og Ladis, som alle er rolige og børnevenli­ge med afslappede afterskimu­ligheder, 10 km lange kælkebaner og et væld af børne- og begynderve­nlige pister. De tre små historiske byer er ikke invaderet af masseturis­men, så de rummer stadig en uspoleret stemning.

Tre gode til børn

Bertas Børneland: Et område med legeplads, karruselle­r, musikoplev­elser og skiøveområ­de kun for børn.

Dyrepark: En tur på ski gennem en lille skov med ørne, egern, rådyr og mange andre dyr. Snescooter: Børn kan få deres helt eget kursus, hvor de lærer at køre snescooter. Muligt for børn over seks år.

Kør Sådan kommer du dertil: selv, eller tag med bus. Byen ligger 1152 km fra Kolding og 1224 km fra København ( færge fra Gedser til Rostock). Nærmeste lufthavn er Innsbruck, som ligger 95 km fra skiområdet.

Det er billigst at leje Bo her: en lejlighed. De fås fra ca. 3500 kr. med plads til to voksne og to børn. Priserne starter fra 5000 kr. for en uge på hotel med halvpensio­n.

Voksne Liftkort, seks dage: ( 15– 63 år) 1676 kr. Børn og unge ( 0– 14 år) 978 kr.

Læs mere på serfaus- fissladis. at

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark