Ekstra Bladet

Østrig for børn

-

Østrigs klassiker for familier med brug for både børnevenli­ge løjper og udfordrend­e pister er Maria Alm i Salzburg- regionen. Børn kan tage på skiskole med danske skilærere, så de er i trygge hænder, mens mor og far suser af sted på pisterne. Og hele familien kan tage en fælles bjergbesti­gningstur og nyde udsigten over alpetoppen­e på det 1900 meter høje bjerg i Naturn- området.

Tre gode til børn

Skibørneha­ve: De mindste børn kan hygge sig i skibørneha­ve, som er inklusiv i liftkortpr­isen. Gælder børn under 6 år.

Skishow: En gang om ugen kan man se det store skilærersh­ow, hvor skilærere med både lysshow og en opvisning viser, hvad de kan. Funpark: En skipark kun til børn og begyndere. Her kan man lege rundt på små hop og bølgebaner.

Kør selv, eller Rejsen dertil: tag med bus. Byen ligger 1191 km fra Kolding og 1145 km fra København ( færge fra Gedser til Rostock). Nærmeste lufthavn er Salzburg, 70 km fra skiområdet.

En uge i lejlighed Bo her: uden for byen, tæt på pisterne koster fra 3000 kr. Der er desuden et stort udvalg af hoteller med priser fra 5000 kr. for en uge.

Voksne Liftkort, seks dage: ( 16– 64 år) 1799 kr. Unge ( 15– 19 år) 1351 kr. Børn ( 7- 14 år) 896 kr.

Læs mere på slopetrott­er.dk/maria- alm

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark