Ekstra Bladet

BOUNTY TIL BOUNTY TIL SKI- MANDEN SKI- MANDEN

- MY POULSEN

Selv om vi kender ham bedst med ski under fødderne, fylder bountystra­nde med hvidt sand også i drømmene.

Ski- entusiaste­n er genkendeli­g i sin gule jakke.

Jeg har altid drømt om at besøge...

– Et rigtig paradisagt­igt sted med kridhvide sandstrand­e, krystalblå­t hav og palmer. Gerne sådan en lille ø, som det ikke tager mere end et kvarter at gå rundt om, og hvor man ikke skal nå andet end at slappe af. Da jeg voksede op, havde min far en biograf, hvor jeg fik lov til at komme ind

og se film. Inden filmen var der altid de fedeste gamle reklamer for chokoladeb­aren Bounty. Jeg tror, de var optaget på nogle af de klassiske bounty- øer – måske Fiji, Maldiverne eller Seycheller­ne – og de billeder har prentet sig ind i hovedet på mig, så jeg lige siden har drømt om at besøge sådan en ø.

Min sidste ferie var til...

– Klitmøller, oppe på hjørnet af Jylland. Jeg kom der første gang for mange år siden, og nu kommer jeg der hver sommer med min familie. Det er et fantastisk sted, hvor vi kaster os i bølgerne og surfer dagen lang. Før windsurfed­e jeg meget, men nu er det surfing, der er min favorit. Vi bruger en hel dag ude på vandet. Og når hele familien er med, og man er oppe at ride på bølgerne bare en fire- fem gange, er det simpelthen fantastisk at ligge derude i bølgerne sammen otte timer i træk og bare have en fest.

– Hvis jeg nogensinde vinder i lotto, så er det første, jeg køber, et hus i Klitmøller – og derefter en buket blomster i til min kone.

Min næste ferie går til...

– Jeg ved faktisk ikke, hvor jeg skal hen næste gang – for vi har endnu ikke planlagt noget. Men vinteren er på vej, så det bliver nok en skiferie, måske et sted hen over julen. Vi er ikke så gode til at planlægge langt ud i fremtiden. Når vi skal på ferie, er det altid sådan lidt ' hu hej vilde dyr' og så af sted. Hvert andet år plejer vi at tage af sted hen over julen, som regel på en skiferie. Vi pakker ikke juletræ og andesteg, men vi fejrer julen. Et år var vi i Thailand i juleferien, men det var nu lidt mærkeligt at gå rundt i den varme, mens det var jul. Jeg elsker vinteren og kan godt lide, når det er rigtig koldt, og der er sne. Der er noget helt fantastisk over at stå op om morgenen og træde ud i den tindrende kulde, trække vejret ind og mærke den klingrende nattefrost. Og så, efter en hel dag i kulden, komme ind i varmen hygge sig sammen.

 ?? FOTO: SPIES
FOTO: PRIVATFOTO ?? EKSTRA BLADET
FOTO: SPIES FOTO: PRIVATFOTO EKSTRA BLADET

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark