Ekstra Bladet

Ho- ho- Hobro fik hævn

-

AGF- tilhængern­es godmodige drillerier efter skrivebord­ssejren over Hobro i Tamboura- sagen endte med at ramme De Hvide som en boomerang inden for stregerne.

Et Hello Kitty- skrivebord og en sut sendt til sportschef Jens Hammer Sørensen inden kickoff – og ’ tudefjæs’tilråb, som spillerne skulle i gang, tændte Hobro- spillerne så meget, at de reelt smadrede AGF’erne på ren og skær vilje i kampens første tre kvarter.

– Vi havde ikke brugt så meget tid på at snakke AGF i dagene op til kampen. Men da det begyndte at køre rundt på de sociale medier med de der drillerier, og så vi kom op til kampstart, så kunne jeg godt mærke på mig selv, at den her kamp be- George Mayron har scoret til 3- 0 og sendt Hobro på sikker vinderkurs.

tød lidt ekstra. Og det fik de så at smage, smilede anfører Mads Justesen efter slutfløjte­t.

– Vi har sukket efter at få en sejr, der tæller. Det er jo ikke så mange kampe siden, at vi mødte AGF sidst. Men det fede ved det her er, at nu er vi på vej. Det har været undervejs et stykke tid, hvor det har set godt ud, hvis jeg lige tager kampen mod et klassehold i Parken ud.

Dals store andel

– Vi har lignet et hold, der vidste, hvordan vi skulle få point i Superligae­n. Og det så vi omsider, smilede Hobro- anføreren, der var ekstra glad for, at det lykkedes at vise Jonas Dal, at han trygt kunne overlade holdet til sine assistente­r Lars Justesen og Michael Kryger.

– Alle ved jo, hvor stor en andel Jonas Dal har i det her. Vi kommer jo ikke til at revolution­ere noget nu. Jonas har en stor andel af det her, og den plan har han været en del af gennem flere år, sagde Mads Justesen.

På forhånd havde opgøret masser af undertoner grundet sæsonens første opgør og efterspill­et. Et efterspil, hvor især Hobros bestyrel- sesformand Steen Juulsgaard langede hårdt ud efter moralen hos AGF’s direktør Jacob Nielsen.

Men trods den hårde tone, så var der ikke nogen hoveren fra Steen Juulsgaard efter slutfløjte­t.

– Jeg har ikke lyst til at hovere. Jacob Nielsen og jeg gav hånd både før og efter kampen. Jeg har hele tiden sagt, at Jacob Nielsen er meget ærlig i sin tilgang til sagen, så der er jo ikke noget i det, sagde Steen Juulsgaard.

Styr på certifikat­er

– Jeg synes ikke de her tre point er rarere end så mange andre. Men der var da noget ekstra på spil efter vi både lå sidst og så havde den kamp sidst mod AGF for en måned siden, som vi først vandt og så tabte, sagde han.

– Jeg synes klart, at det så ud til at vi ville det mere. Jeg sagde også flosklen til sponsorern­e: ’ Fodbold handler ikke om liv eller død. Det er vigtigere end det.’ For pokker, det kunne næsten ikke være mere vigtigt end det her. At få sådan en start med en ny træner, og spillerne viste, at de var parat til at omsætte det. Forhåbentl­ig giver det en kickstart, sagde han og lovede, at AGF ikke denne gang kan luske en sejr hjem på skrivebord­et.

– Vi har været gennem 525 spillercer­tifikater ... jeg håber, vi har styr på det.

– Jeg tror ærligt talt ikke, at vi kan holde til endnu en papirsag. Og det kommer heller ikke til at ske. Vi har været alt igennem både to og tre gange. Det sker ikke, bedyrede han.

ege

George Mayron, Hobro

Der var da noget ekstra på spil, efter vi både lå sidst og så havde den kamp sidst mod AGF for en måned siden

Karakterer Steffen Rasmussen ............ 1 Alexander J. Andersen ( 84) 2 D. Khodzhaniy­azov ............. 1 Josip Elez ............................ 2 Daniel Christense­n ............. 1 Jens Jonsson ...................... 2 Danny Olsen ....................... 2 Aleksandar Cavric ( 54) ....... 1 Kim Aabech ........................ 2 Stephan Petersen .............. 3 Mate Vatsadze ( 54) ........... 3 ( 54) Ahmed Yasin .............. 3 ( 54) Jesper Lange .............. 4 ( 84) Oskar Buur .................. - Gennemsnit ..................... 2.1

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Hopla vi lever
FOTO: ERNST VAN NORDE Hopla vi lever
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark