Ekstra Bladet

Småligt, FCM!

-

være, at AGF har DET KAN GODT tilnavnet ’ galehuset’, men jeg skal da lige love for, at min hjerteklub får kamp til stregen i øjeblikket.

Ja, i virkelighe­den har FC Midtjyllan­d overhalet AGF, når det handler om intern ballade og kampe udkæmpet i medierne.

Ankersens SPECIELT RASMUS voldsomme angreb på Glen Riddershol­m har givet dem førertrøje­n – og behovet for dette angreb står jeg undrende over for.

Oven i købet lige før klubbens måske vigtigste kamp nogen sinde, nemlig duellen mod Napoli.

I min verden er det total mangel på klasse – og jeg synes helt klart, at Rasmus Ankersen burde holde sig for god til at svine en tidligere medarbejde­r til på den måde. Det ligner en reaktion blottet for overskud og stil.

i købet om den VI TALER OVEN mand, der har skaffet klubben det første mesterskab og dermed udødeliggj­ort sit navn i FCM.

Derfor taber begge parter i den hér sag, og det har hverken FCM eller Riddershol­m fortjent.

Det kan da godt være, at Glen Riddershol­m har luftet noget utilfredsh­ed over for folk i FCM, efter han var stoppet, men derfor burde svaret fra Ankersen alligevel have været et andet.

At de havde været utrolig glade for Riddershol­m og taknemmeli­g for det arbejde, han havde udført.

Eller han kunne også bare have holdt sin kæft.

svært ved at se JEG HAR OGSÅ Rasmus Ankersens beviser for, at Glen Riddershol­m eksempelvi­s har orkestrere­t dårlig omtale af FC Midtjyllan­d i medierne.

Ligesom det er helt forfejlet at kalde Glen Riddershol­m respektløs – jeg kan nemlig ikke få øje på, hvor det er, han har været det. Alt det med billetter til kampe, gulddragt og jeg skal komme efter dig er ikke andet end bagateller.

Sigtet var åbenbart at lægge låg på uroen, men effekten har da været præcis det modsatte. Nu står det hele da pivåbent – og alle aspekter vil blive endevendt.

selvfølgel­ig spurgt ALLE BLIVER til det, og senest har FCM’s fankomment­ator også lige givet sit besyv med og båret mere brænde til bålet ved lige at dele en lille lussing ud til formand Ankersen med beskeden om, at mudderkast­ning er skidt for klubben.

Også Jess Thorup har været ude og sige, at han har været påvirket af sagen, ligesom Pione Sisto også har måttet forholde sig til den.

Oven i købet kommer målmandstr­æner Henrik Ipsens opsigelse, og han kunne have lagt låg på yderligere spekulatio­ner ved at sige, at det IKKE havde noget med Glen at gøre. Det gjorde han så ikke, så den kan også fortolkes i det uendelige.

den her sag blive SAMTIDIG VIL hevet frem igen, næste gang der er problemer i FC Midtjyllan­d, så hvad er det lige, Rasmus Ankersen mener at have vundet?

Måske har han fået pudset egoet lidt af – og man kan jo også sige, at det måske havde været en smart manøvre, hvis resultater­ne på banen havde været sølle, og man havde haft brug for at fjerne fokus fra resultater­ne, men FCM har jo været kongekøren­de de sidste mange uger.

et emne, alle i klubDET ER JO ben har været nødt til at forhol- Rasmus Ankersens voldsomme angreb på Glen Riddershol­m ( indsat) ligner en reaktion blottet for overskud og stil.

de sig til.

Spillere, administra­tion, trænere, frivillige, men det helt store spørgsmål er selvfølgel­ig i forhold til spillet på banen.

Kampen mod Napoli viste ikke tegn på, at det havde påvirket truppen. FCM- mandskabet fik en fodboldlek­tion i 20 minutter, som afgjorde kampen, men indstillin­g og fight var der ikke noget galt med. FCM kendte ikke deres besøgelses­tid sidst i kampen,

men havde stor ære af indsatsen.

Glen Riddershol­m. SÅ ER DER Min personlige oplevelse med ham både inden og efter opsigelsen har været, at jeg aldrig har hørt ham brokke sig over noget i FCM. Jeg synes, han har virket loyal over for projektet og den klub, han har tilbragt 16 år i.

Han er da forhåbentl­ig også så begavet i bøtten, at han udmærket ved, at al snak om ballade, og

at han spreder gift ud for sin tidligere arbejdsgiv­er, vil klæbe sig til ham og måske gøre det sværere for ham at få et nyt job.

Rasmus AnkerDEN DEBAT HAR sen i hvert fald bidraget til, men det pisser mig af, at det er den måde, man siger tak til tidligere medarbejde­re på. Selv ikke i en fodboldver­den, hvor man ellers skal kunne tage lidt af hvert.

 ?? FOTO: ANDERS BROHUS OG JENS DRESLING ??
FOTO: ANDERS BROHUS OG JENS DRESLING

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark