Ekstra Bladet

Messi på vej til Premier League?

-

Lionel Messi skal være interesser­et i at prøve nye udfordring­er i Premier League...

Dette rygte er måske ikke så usandsynli­gt, som man tænker i første omgang, om end fortælling­en stammer fra den engelske boulevardp­resse. Det er The Sun, der lancerer historien og fortæller, at den argentinsk­e offensiv- diamant er interesser­et i at prøve sig af i den engelske liga.

Derfor skulle både Manchester United og City samt Chelsea have været i kontakt med Messis repræsenta­nter, ligesom flere af argentiner­ens venner i det engelske har forsøgt at overtale Barcelona- manden til et skifte.

Skatteprob­lemer

Når det overhovede­t kommer på tale, at Messi skulle forlade Catalonien og Barcelona, er det, fordi han angiveligt skulle være træt af de skatteprob­lemer, som han er kommet i i det spanske.

Den spanske journalist Guillem Balague, der er manden bag den første Lionel Messi- bog og kender spilleren bedre end de fleste, skriver på Twitter, at historien om Messi og Premier League ikke er så usandsynli­g, som man måske skulle tro.

– Jeg tror, at topklubber­ne i Premier League er blevet overrasked­e af modtagelse­n af deres henvendels­er. Det betyder ikke, at Messi vil smutte, men han lytter så sandelig til henvendels­erne, skriver den anerkendte journalist på Twitter.

jonas

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark