Ekstra Bladet

FCK FCK uden uden Jørgensen Jørgensen

Solbakken tager ingen chancer med landsholds­spilleren og sparer ham mod Sønderjysk­E

- GISLE THORSEN gisle@ eb.dk

Lyskeprobl­emer holder Nicolai Jørgensen ude af søndagens Superliga- kamp. FC København må undvære Nicolai Jørgensen i søndagens topkamp i Haderslev mod Sønderjysk­E.

Den 24- årige landsholds­spiller mærkede noget i lysken under opvarmning­en op til sidste weekends kamp mod Hobro og blev derfor i sidste øjeblik fjernet fra startopsti­llingen.

Jørgensen lignede i starten af ugen en mand, der ville blive klar til mødet med Sønderjysk­E, men han måtte udgå af torsdagens træning med lyskeprobl­emer. Og de kvaler holder ham ude i søndagens kamp.

– Vi tager ikke chancer med ham. For bryder skaden op, så ryger resten af tingene før jul, siger FC Københavnm­anager Ståle Solbakken til Ekstra Bladet.

Verbic tæt på comeback

Mod Hobro stillede han med Andreas Cornelius og Federico Santander i front, og det ligner altså også startduoen i Haderslev. Santander, der fik scoret sit første Superliga- mål mod bundproppe­n, måtte udgå i begyndelse­n af 2. halvleg i søndags, men bliver formentlig klar til Sønderjysk­E- kampen.

– Det håber vi på. Vi tester ham fuldt ud lørdag ( i dag, red.), siger Ståle Solbakken, der kan glæde sig over, at Benjamin Verbic nærmer sig et comeback.

Den slovenske kantspille­r har været plaget af problemer i højre lyske og ikke spillet siden nederlaget mod Brøndby for en måned siden. Nu er han imidlertid tilbage på græs og snart i spil til FCK- holdet igen.

– Det ser godt ud. Ikke med henblik på denne kamp ( mod Sønderjysk­E, red.), men måske den næste mod Fredericia. Endelig er jeg fri for smerter, men der skal stadig arbejdes hårdt, så det ikke sker igen, siger Benjamin Verbic til Ekstra Bladet.

Tre point efter FCM

FCK møder torsdag Fredericia i pokalen, men ifølge Ståle Solbakken er det mest sandsynlig­e, at Verbic først er tilbage for FCK, når hovedstads­klubben søndag 1. november møder Randers i Parken.

Vi tager ikke chancer med ham. For bryder skaden op, så ryger resten af tingene før jul

– Det er planen, at han skal træne fuldt med i næste uge. Fredericia- kampen ligger midt i næste uge, så den er vel svær. Vi får at se, men Randers virker mere sandsynlig­t, siger den norske manager.

FC København ligger på andenplads­en i Superligae­n. Tre point foran Sønderjysk­E, men tre point efter førende FC Midtjyllan­d.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark