Ekstra Bladet

Du betaler for designet

Let og lækker

-

Forskellen­e i denne test skal derfor findes to steder: I byggekvali­teten og så i det design, du bedst kan lide.

Og du får ikke mange ’ byggemater­ialer’ for 500 kroner. Radioerne i denne klasse er som allerede nævnt plastic med plastic på.

DERIMOD ER DER

kælet forskellig­t for designet og brugen af plastic til at skabe radioer, der enten ligner ’ noget fra Kina’ – eller et produkt, man har lyst til at have stående på sit køkkenbord.

Uanset hvilken model du vælger fra vores test, får du generelt rigtig meget for pengene. Dog ikke i taber- modellen fra Prosonic – den anbefaler vi dig at gå i en stor bue uden om. Du betaler for designet, men prisen er 100 kroner for meget i forhold til konkurrent­erne. Vi er over i den mere elegante – og lette – ende af testen med Juice Mini. Materialer­ne, som radioen er bygget af, er også en kende mere lækre. Radioen er superhurti­g at sætte op og spiller o. k. Den er også nem at flytte rundt og har som de fleste i vores test hovedtelef­on- udgang, lydindgang og mulighed for batterier. Strømforsy­ningen kommer du dog nok til at gemme væk – den er grim sammenlign­et med radioen. Juice Mini leveres som standard i sort – og for 100 kroner mere kan du får den i rød, blå eller hvid. Den rigtige pris i alle farver burde være 399 kroner – den er ikke mere værd.

SET HOS ELGIGANTEN FOR 499 KRONER.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark