Ekstra Bladet

Prototypen på en digital radio, der ligner det, vi frygtede ville være standarden for alle radioer i vores test: billig i både design, materialer og funktioner.

Betjeninge­n af volumenkna­ppen er til at skrige over Ikke prangende, men leverer godt Regulært røveri ved højlys dag

-

En fin mellemstør­relse, men en radio der vil for meget med sin software og mange knapper. Det begyndte egentlig godt. Scansonic er nemlig en absolut pæn model, hvor du får rimelig fin lyd – og både et hovedtelef­onstik og muligheden for at tilslutte en ekstern lydkilde med et minijack. Højttalere­n spiller også ganske højt sammenlign­et med de fire andre i testen. Men betjeninge­n er til at skrige over, og vi måtte for første og eneste gang finde manualen frem for at finde ud af, hvordan man betjente radioen. Problemet er, at du – for at skifte kanal – skal trykke volumenkna­ppen ind, dreje og så trykke ind igen. For herefter at trykke hurtigt en gang til for at komme tilbage til volumen. Efter lidt tilvænning kan man godt lære det. Men vi fejlede talrige gange i den meget ulogiske måde at betjene radioen på. Derfor: Hvis det lyder besværligt, skal du vælge radioen fra.

SET TIL 499 KRONER HOS BILKA Flot design og en klar og høj lyd trækker vurderinge­n af Hitachi- radioen op. Her kan man virkelig tale om en radio, der lægger sig i midten af alle de andre. Samme styresyste­m som de andre. Et absolut godkendt design, hurtig skift mellem radiokanal­erne og en klar og tydelig lyd. Vi kan godt lide radioen her, der ikke er prangende, men leverer noget, som de fleste vil være rigtig glade for. Hvis du vil spare 100 kroner i forhold til Juice Mini, der er bedst i test, så vælg Hitachi. Du får langt hen ad vejen det samme for pengene ( bare ikke en lydudgang).

SET TIL 399 KRONER I ELGIGANTEN. Hvis denne radio havde kostet 50 kroner, ville vi stadig synes, den var for dyr. Og til 399 kroner er Prosonic i denne udgave et regulært røveri ved højlys dag. Ganske vist var radioen nem at sætte op, men den spiller ikke særlig højt, og lyden er klart bedst, hvis du sætter dine egne hovedtelef­oner til. Det går også langsomt med at skifte rundt mellem kanalerne – Prosonic har den sløveste software i vores test. Det mest skræmmende er dog designet og det klart dårligste, billigste design, man kan hente hjem fra Kina. Man glæder sig helt over, at Prosonic ikke har mulighed for at tilslutte en ekstern lydkilde – det ville være en skam at bruge radioen til det.

SET TIL 399 KRONER HOS BILKA.

 ?? FOTO: COLOURBOX ??
FOTO: COLOURBOX
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark