Ekstra Bladet

Vinteren lader vente på sig

- Cmj@ eb.dk

Selv om vi nu er skiftet til vintertid, er der ikke meget, der peger på, at temperatur­en kommer til at falde drastisk. Derimod vil vejret de kommende måneder blive mildt, men vådt og blæsende, siger Tim Peterson fra DMI. Han afviser samtidig rygterne om, at Nordeuropa går en iskold vinter i møde.

– Det er ikke noget, jeg kan genkende, siger han. Hans Pilgaard er en af de mest smilende mænd på tv, men uden for spotlighte­t har han i månedsvis gemt på en mørk og trist hemmelighe­d. Studievært­en fik i foråret den forfærdeli­ge besked, at han var ramt af tarmkræft.

Det afslørede han i går i et båndet indslag i ’ Knæk Cancer Live’- showet på TV2.

Det var en kirurg på Bispebjerg Hospital, som overbragte nyheden og bad 52årige Hans Pilgaard om at aflyse alt i april og maj, fordi det så ud til at blive nødvendigt med en operation.

– ’ Fuck, jeg vil ikke dø’, var det første, jeg tænkte. Det andet, jeg tænkte, var: ’ Stop, det er jo ikke rigtigt. Hold nu op’. Jeg havde den der følelse af, at jeg så ’ manden med leen’ i øjnene, fortæller Hans Pilgaard til TV2.

Sidste pille i dag

Kræften fik heldigvis ikke mulighed for at sprede sig, og her et halvt år efter er behandling­en overstået. Den sidste pille skal spises i dag.

Kræft- beskeden påvirkede selvfølgel­ig også Hans Pilgaards kæreste, Jobbe Hansen.

– Det er gået op for mig – efter at ’ ham med leen’ er på vej væk – at det lige så meget er dig, der har været ramt af kræft, som det er mig, siger Hans Pilgaard henvendt til Jobbe Hansen i interviewe­t med TV2.

– Døden er jo det første, man tænker på, når man hører ordet kræft. Så tænkte jeg: ’ Det er jeg ikke klar til’. Jeg er simpelt hen ikke klar til at miste min livspartne­r, fortæller Jobbe Hansen.

Det har ikke været muligt for Ekstra Bladet at få en kommentar fra Hans Pilgaard. Han er i Frankrig på tv- optagelser til en programser­ie på TV2 FRI.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark