Ekstra Bladet

Rager ikke jer, om jeg fortsætter

- Kka@ eb.dk

– Jeg vil hellere snitte i mit håndled end at lave en Bond- film mere.

Sådan sagde Daniel Craig i et interview for nogle måneder siden. Det usædvanlig­e svar bad Ekstra Bladet ham selvfølgel­ig uddybe.

Citatet skabte dengang overskrift­er i hele verden. Daniel Craig er nemlig efter fire film og ti år i rollen som agent 007 med licens til at dræbe blevet en af historiens absolutte mest populære Bond- skuespille­re – på højde med Sean Connery – og måske ovenikøbet bedre.

Og der har været utallige spekulatio­ner om, hvem der skal udfylde hans sko, drikke hans martini – shaken not stirred – og trykke speederen i bund på hans Aston Martin.

Jeg var ekstremt træt

– Hvis du læser artiklen grundigt, hvad mange ikke har gjort, så sagde jeg dengang: Netop nu vil jeg hellere snitte mit håndled end at lave en Bond- film mere, forklarer Craig og tilføjer:

– Og jeg kom med udtalelsen to dage efter, jeg havde sluttet to års arbejde på vores nye Bond- film, ’Spectre’. Jeg var ekstremt træt, og det var sådan, jeg følte det på netop det tidspunkt. – Men skal du medvirke i den næste Bond- film? – Det rager ikke jer, siger Craig med et glimt i øjet til Ekstra Bladet og fem andre europæi- ske journalist­er om bordet.

Han tilføjer dog: – Helt ærligt. Jeg ved det ikke endnu.

Producente­n: Kun ham

Hvis det står til Bond- producente­n Babara Broccoli, er der dog kun ét svar på det spørgsmål.

– Jeg vil gøre alt, hvad der står i min magt for at overtale Daniel Craig. Jeg vil ikke acceptere andet end et ja fra ham. – Der er altså ikke nogen underskrif­t endnu? – Lige i øjeblikket fejrer vi bare, at vi nu har verdenspre­miere på filmen ’Spectre’, men han får altså ikke lov til at slippe, siger Barbara Broccoli med et lumsk smil.

Daniel Craig har fået 270 millioner kroner for at spille Bond i ’Spectre’.

Og måske har Barbara Broccoli en plan om at lægge 50 millioner ekstra i hatten til ham, hvis han siger ja til sin femte Bond- film. Der er visse tilbud, som man ikke kan sige nej tak til.

kk Daniel Craig i en dramatisk scene fra den nye Bond- film, ’Spectre’, i et snelandska­b i Østrig. Det er fjerde gang, den 47- årige brite spiller Agent 007, og denne gang tilføjer han karakteren mere menneskeli­ghed.

 ?? FOTO: SF FILM ?? Hård og dog
FOTO: SF FILM Hård og dog

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark