Ekstra Bladet

BABE PÅ 51 ÅR: NU ER BOND OGSÅ T

Daniel Craig tilfører mere menneskeli­ghed til sin

- KIM KASTRUP

James Bond har gennem utallige film i årtier væltet sig i unge, sexede Bondpiger, der ofte er både 20 og 30 år yngre end ham. Men i den nye Bond- film, ’ Spectre’, bliver der skrevet historie, fordi Agent 007 for første gang nogen sinde dyrker elskov med en kvinde, der er ældre end ham selv.

Det sker i en scene med den 51- årige italienske skønhed Monica Bellucci, der selv mener, at det er en Guds gave til kvinden, at Bond- film nu også kan vise, at kvinder over de 50 også kan udstråle skønhed.

For 47- årige Daniel Craig, der er gift med den næsten jævnaldren­de 45- årige britiske skuespille­r Rachel Weisz, har en kvindes alder ikke den store betydning. Og for ham er det ganske naturligt, at Bond også kan være tiltrukket af en lidt ældre kvinde.

– Monica er en meget smuk kvinde og en vidunderli­g skuespille­r. Jeg havde det virkelig sjovt, da vi indspilled­e vores scener sammen.

Sådan forklarede Daniel Craig, da Ekstra Bladet fredag mødte ham på det fashionabl­e Hotel Corinthia i London.

Den fjerde Bond- film med ham i hovedrolle­n, ’ Spectre’, har verdenspre­miere i London i morgen og rammer de danske biografer i næste uge.

Den har allerede fået utrolig gode anmeldelse­r og er blevet udråbt til at være på højde med eller bedre end forgængere­n ’ Skyfall’ med blandt andet fem ud af fem stjerner i den britiske avis The Guardian.

Bond får regulær røvfuld

I ’ Spectre’ får man en meget mere menneskeli­g side at se af James Bond, der nu både kan vise følelser og være tvivlende. Han bliver ovenikøbet rigtig forelsket i filmen i den smukke Madeleine Swann, der bliver spillet af den talentfuld­e 30- årige franske skuespille­rinde Léa Seydoux, der i filmens univers i øvrigt er datter af Jesper Christense­ns karakter, skurken Mr. White.

I ’ Spectre’ bliver der også på anden vis skrevet Bond- historie. James Bond oplever nemlig for første gang nogen sinde at få en regulær røvfuld af den nye Bond- skurk Mr. Hinx.

– Hvordan træner du dig fysisk op til de krævende slagsmål i filmen?

– Jeg er i fitnesscen­ter hver morgen, hvor jeg laver et intensivt træningspr­ogram. Jeg forsøger at blive så veltrænet og smidig, som jeg overhovede­t kan. Jeg vil nemlig selv lave så mange af filmens stunts som overhovede­t muligt. Den lange slåskamp i toget med Mr. Hinx ( David Bautista) tog f. eks. 14 dage at indspille. Og det er altså hårdt. Under selve optagelser­ne får man træning nok bare ved at optage, så her handler det mere om at spise sundt og

Her handler det mere om at spise sundt og ikke drikke for meget alkohol. Det sidste er lidt forfærdeli­gt

ikke drikke for meget alkohol. Det sidste er lidt forfærdeli­gt, griner Daniel Craig og tilføjer:

– Jeg har måske ført noget mere menneskeli­gt ind i Bond- figuren i ’ Spectre’. Jeg spiller en mand, der hele tiden bliver mødt med et hav af udfordring­er, og jeg vil gerne vise, at han også bliver berørt eller påvirket af de udfordring­er.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark