Ekstra Bladet

Ja, Bond dræbte Jesper Christense­n

-

For nogle dage siden sagde Jesper Christense­n i DR’s ’Aftenshowe­t’, at han i rollen som Mr. White blev skudt i halsen og dræbt af selveste James Bond i filmen ’Quantum of Solace’, men at scenen efterfølge­nde blev klippet ud.

Ekstra Bladet forsøgte selvfølgel­ig at få Daniel Craig til at bekræfte historien, men det holdt hårdt? – Jesper Christense­n vrøvler hele tiden. Men er det virkelig sandt? Jeg kan ikke huske det. Måske er det rigtigt. Men Mr. White overlever jo altid. – Men hvordan har det været for dig for tredje gang at spille over for Jesper Christense­n? – Jesper er bare fantastisk. Og det har været en uforglemme­lig oplevelse at arbejde sammen med ham.

Den ondeste skurk

– Jesper Christense­n er ikke bare skurk. Han er den ondeste skurk. I en af de tidligere Bond- film dræber han jo mit Den franske skuespille­rinde Léa Seydoux er den nye forrygende smukke Bond- babe Madeleine Swann, som James Bond forelsker sig i. Og så er hun ovenikøbet i filmens univers datter af Jesper Christense­ns skurke- karakter Mr. White. livs kærlighed. Han er en hardcore- dræber, fortæller Daniel Craig, der dybt bevæget fortæller om den scene, han har med Jesper Christense­n i den nye Bond- film, ’Spectre’.

– Han er så rørende i scenen i ’Spectre’. Det var et emotionelt øjeblik for mig. Jeg er en stor fan af Jesper Christense­n, siger Daniel Craig, der i filmen bliver sendt videre i handlingsf­orløbet med Jesper Christense­ns måske sidste replik i en Bond- film, der lyder således: James Bond. Du er en drage, der danser i en orkan.

Producente­r bekræfter

Filmens producente­r, Barbara Broccoli og Michael G. Wilson, er dog meget klarere i mælet med hensyn til, at Jesper Christense­n faktisk er blevet dræbt i en tidligere film og nu på mirakuløs vis genopstår i ’Spectre’.

– Jesper har haft en hård tid som Mr. White. Men det er helt rigtigt, at Jesper blev myrdet af James Bond i en af de tidligere film. Men vi endte med at klippe scenen ud, siger Michael G. Wilson, og Barbara Broccoli tilføjer:

– Vi har gjort så meget ved stakkels gamle Jesper. Men det var heldigt, at hans dødsscene blev klippet ud dengang, for så kunne vi bringe ham tilbage til denne nye Bond- film. Han er en utrolig god skuespille­r.

kk Monica Bellucci skriver Bond- historie. Hun er den første Bond- babe over 50 år, der dyrker sex med agent 007.

 ?? FOTO: SF FILM ??
FOTO: SF FILM
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark