Ekstra Bladet

Arn sk vejr

E: Aura Dione voksede wer- forældre. k slag

- Korner@ eb.dk

er hyppigt optræder i meerne. Debutalbum­met ’ Columne’ udkom i 2007, og året efr kom det ud på det tyske arked, hvor singlen ’ I Will ove You Monday ( 365)’ solg

over 500.000 eksemplare­r, vilket ingen dansk kunster har præsteret før hende. til Aura, uden at han har godkendt det.

Mens Aura tullede rundt i gigantiske hatte, særprægede kostumer og fløj verden rundt for at spille sin musik, blev der i al hemmelighe­d lagt skumle planer, der nu er kulmineret i, at hun begraves i regninger og er sat uden for døren i sit eget liv.

Truet til tavshed

I så høj grad, at hun ikke engang kan tale om den del af sit liv, som hun tilbragte med en af landets rigeste mænd. Ifølge Janus Friis har hun skrevet under på en tavshedser­klæring, der forhindrer hende og hendes efterkomme­re i at udtale sig om hende.

Hun er salgsmæssi­gt angt over de fleste, er hyppigt ptræder i medierne Hun begraves i regninger og er sat uden for døren i sit eget liv

Aura selv benægter, at hun skulle have underskrev­et sådan et dokument, men så længe ægtheden ikke er afklaret, holder hun sin mund lukket – formentlig af frygt for endnu flere retssager end de nuværende fire, der involverer 13 advokater fra seks advokatkon­torer i fire lande.

Selv er hun repræsente­ret af en enkelt på dansk grund, som kæmper for at holde hippie- barnet tørskoet, efter at hun er gået i land i den virkelige verden, hvor tilværelse­n ikke er lige så tryg som på barndommen­s skib. Janus har erklæret juridisk krig mod Aura, der forsøger at holde stand mod presset.

 ?? FOTO: POLFOTO ??
FOTO: POLFOTO

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark