Ekstra Bladet

To divaer måtte aflyse

- HELLE KASTHOLM HANSEN

– Jeg kan simpelt hen ikke huske, at jeg før har måttet aflyse noget vigtigt på grund af en influenza, erklaerer Lisbet Dahl.

Og Susse Wolds mand, Bent Mejding, kan heller ikke erindre, at hans kone tidligere har aflyst noget af betydning med den begrundels­e.

Men den influenza, der er i omløb for tiden, er hård, og i begge d’damers tilfaelde har der vaeret tale om meget høj feber og en lille uge, hvor al aktivitet har måttet indstilles.

– Det begyndte i fredags, hvor jeg følte mig såååå traet og naesten ikke kunne slaebe mig rundt. Og så måtte jeg gå i seng.

Aflyst jubilaeum

– Hermed røg fejringen af mit 50-års skuespille­rjubilaeum, som skulle have vaeret fejret i søndags, og vi har måttet aflyse forestilli­nger på Østre Gasvaerk, hvor Ulf Pilgaard og jeg for tiden spiller ’Vores Sensommer’, fortaeller ’en vingeskudt’ Lisbet Dahl.

Forestilli­ngen baeres i høj grad af de to veteraner, så Lisbet Dahl er nødt til at føle sig helt frisk, for hun kan ikke ’gå og gemme sig’ på scenen. Rollen er kraevende.

– Nu må vi se, hvornår jeg har kraefterne til at komme tilbage. Forhåbentl­ig onsdag eller torsdag. Jeg kan ikke sige det. Det her er noget, jeg aldrig har prøvet før, fastslår Lisbet Dahl.

Også for Susse Wold var aflysninge­n usaedvanli­g.

Hun er nemlig praesident for AIDS-Fondet, og her skulle man afholde den årlige store julekoncer­t i Trinitatis Kirke i søndags. Men det blev altså uden den normalt så aktive frontfigur.

– Ja, det har vel varet en god uges tid, hvor hun bestemt ikke har haft det godt. Feberen har vaeret vaeldig høj. Hun har faktisk haft det rigtig ubehagelig­t. Nu går det bedre. Jeg tror, at hun er ved at blive rask, men det har vaeret en vaemmelig omgang, understreg­er Bent Mejding.

hka@eb.dk

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark