Ekstra Bladet

Randers-profil: Vi er magtesløse

-

Det kom som en bombe for Randers’ spillertru­p, da de tirsdag formiddag blev kaldt sammen til orienterin­gsmøde.

De havde ventet at blive mødt med informatio­ner om det forstående salg af klubben til en gruppe britiske investorer, men i stedet meddelte den populaere sportsdire­ktør Peter Christians­en, at han fratraeder i februar 2016 og forlader klubben.

PC, som han bare kaldes i Randers, er vellidt blandt spillerne, og er meget synlig i det daglige billede med god omgangston­e med spillerne.

Derfor var det også med stor aergrelse, at spillerne modtog meddelelse­n.

– I forhold til PC var det ret vemodigt for alle i klubben. Vi er da kede af, at han stopper, fordi vi synes, at han gør et stort stykke arbejde i Randers. Han har spillertru­ppens opbakning, men vi må have respekt for hans grunde til at stoppe, siger Mads Agesen til Ekstra Bladet.

Han forklarer, at spillertru­ppen først og fremmest holder fokus på efterårets vigtige sidste kamp på lørdag mod Hobro. Men der hersker også en vis usikkerhed i spillertru­ppen over, hvad de nye ejere bringer med sig, og hvordan livet i 2016 som Randers-spiller bliver.

Hvad bliver det naeste?

– Det er klart, at vi da lige sad og skulede til hinanden i dag og taenkte, hvad pokker bliver det naeste. Men som spillertru­p er vi jo egentlig magtesløse. Vi skal i bund og grund bare sørge for at passe vores traening og praestere i kampene.

– Det hele er meget usikkert med snakken om et salg, men vi må omvendt også se på det med positive øjne og sige, at det er fedt, at der sker noget. Det er så bare aergerligt, at det havde en konsekvens i forhold til PC, forklarer Mads Agesen.

På spørgsmåle­t om hvorvidt han frygter, at traener Colin Todd også kommer med en opsigelse, lyder svaret;

– Jeg vil ikke ud i gaetterier. Jeg kan kun sige, at Colin får det maksimale ud af os, og det bliver altså svaert at finde en, der kan gøre det bedre. Jeg håber, at Colin stadig er traener i Randers, når vi møder ind efter vinterpaus­en.

ege og miq

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark