Ekstra Bladet

Nej – for garantiern­e dur ikke

-

Ja-partierne har travlt med at fortaelle, at et nej vil betyde, at vi ryger ud af samarbejde­t i Europol. Men er der nogen, der tror på, at fransk politi ikke vil samarbejde, hvis en terrorist fra Frankrig flygter til Danmark? Selvfølgel­ig vil de samarbejde, også selv om vi siger nej i dag.

Hvis de virkelig ville have os med ind i Europol-samarbejde­t, burde de ikke selv have stoppet arbejdet for år tilbage med at få en parallelaf­tale om Europol. Vi kunne også have nøjes med at stemme om Europol og ikke hele retsforbeh­oldet.

Det går kun ud på at give mere magt til EU. For siger vi ja til Europol, siger vi samtidig ja til, at Folketinge­t ikke mere behøver at spørge vaelgerne, om vi skal afgive mere magt og suveraenit­et til EU. Det kan politikern­e ordne ved et simpelt flertal i Folketinge­t. Og bagefter er der ingen ret til at fortryde.

Så alle I unge og vi med børn og børnebørn skal ikke lade os ikke narre af ja-partierne. Deres garantier holder ikke juridisk. Så stem nej. Jørgen Andersen Poppelhuse­ne 115 Glostrup

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark